Els sèniors de voleibol del CN Terrassa fan ple de victòries

Els sèniors de voleibol del CN Terrassa fan ple de victòries. Cap de setmana molt positiu tant per als equips femení com masculí del Club Natació, que han pogut sumar un triomf més molt important en les seves respectives lluites d’ascens.

Remuntada davant del Salou

Dissabte dia 11 de març, a l’Àrea Olímpica les sènior femení del CNT rebien el Salou, en el que era la 3a jornada de la fase d’ascens a 1a Catalana. El primer set s’iniciava amb domini de les visitants, que amb molta velocitat al joc, posaven contra les cordes les locals. Malgrat tot, un joc molt efectiu de les terrassenques no permetia que les salouenques marxessin molt en el marcador, però tampoc deixava que poguessin agafar el tempo. A més, la mala sort va fer que la central del CNT, Rodríguez, es lesionés en una falta d’invasió de l’equip visitant. El resultat final del set va ser de 20 a 25.

El segon set va començar amb una nova dinàmica, on el CNT era capaç de marcar el ritme del joc davant del Salou, que després d’un gran primer set, físicament va quedar més esgotat. Amb una gran tasca en recepció i sortida del K1, el CNT trencava constantment la defensa del visitant, que veia com el Terrassa era molt superior en moltes de les fases del joc. El set queia per les vermelles per 25-18.

Aquesta dinàmica positiva, dins i fora de la pista portava al CNT a creure’s les seves possibilitats creixent amb cada punt, amb molts encerts en la distribució i sabent contrarestar molt bé els atacs del visitant. Per això els següents sets, van ser de domini clar del CNT, que s’agradava en el seu joc i gaudia amb el voleibol que estava oferint (25-13/ 25-17).

Aquesta victòria manté les de Terrassa en la 3a posició en la fase d’ascens. La setmana vinent es desplaçaran a Granollers per jugar contra AEC Vallbona, segones classificades a tan sols 2 punts del conjunt egarenc.

Sense opcions per al Virolai

Dissabte passat 11, l’equip Sènior Masculí del CN Terrassa va jugar el seu segon partit de la fase d’ascens contra Volei Virolai. L’equip egarenc va entrar molt mentalitzat a endur-se els 3 punts, tenint la motivació extra de jugar a casa amb una graderia repleta d’aficionats. El resultat final no va deixar lloc a dubtes, on els locals es van imposar per 3 sets a 0.

Els vermells van aconseguir el primer set després de remuntar el marcador i tancar-lo amb un ajustat 25-23. En el segon set, la reducció de la taxa d’error, la bona comunicació de l’equip i un intens treball ofensiu va portar a l’equip a tancar el set amb un 25-22.

En el tercer set els de Terrassa van ser més contundents amb l’atac i amb el servei, dificultant molt la sortida dels rivals a pesar que van fer una gran feina de defensa. Els egarencs van tancar el set amb un contundent 25-16.

Tres punts més per al sènior masculí del CNTerrassa en aquesta 2a fase, amb el focus posat a ascendir a 1a Catalana. Aquesta setmana l’equip prepara el seu partit contra el CV Reus, 1r classificat i rival directe d’aquesta fase.