MónTerrassa
Llorenç Álvarez es proclama campió del Món en Solo Danza
  • CA

El patinador terrassenc Llorenç Álvarez s’ha proclamat campió del món en la categoria de Solo Danza. L’egarenc ha completat una magnífica actuació en el Mundial que s’està disputant aquests dies a Paraguai que l’ha portat a pujar a dalt de tot del podi. Ha estat la seva estrena en una competició internacional en aquesta modalitat i ha mostrat un creixement espectacular. En aquesta competició a Asunción ha anat de menys a més.

Álvarez va finalitzar en cinquena posició en el “lliure individual” als World Roller Games de Barcelona l’any 2019. Va ser aleshores que va decidir traspassar les seves qualitats a la cateogira de “Solo Danza” i els fruits no han trigat a arribar. El terrassenc, que forma part del Club Patinatge Ripollet, ha sumat un total de 152.18 punts, deixant enrere l’italià Mattia Qualizza i el portugés Monteiro. El 2021 està sent un any impressionant per a Álvarez que s’ha proclamat campió de Catalunya, Espanya i també d’Europa.

La selecció espanyola està d’enhorabona perquè en categoria femenina de la mateixa modalitat també ha conseguit imposar-se. Ha estat gràcies a Natalia Baldizzone que, en la seva segona participació mundialista, ha guanyat l’or com a sènior. La patinadora de Fuengirola s’ha imposat amb una puntuació de 149,93 punts a la germana Alexandrovna i a la italiana Sofia.

Aquest no és l’únic èxit esportiu que els patinadors de casa nostra han recollit al mundial de Paraguai. Aquest cap de setmana, el Xou Petit de Matadepera aconseguia una magnífica segona posició amb el seu espectacle “Salem”. El conjunt dirigit, justament per Llorenç Àlvarez, ha aconseguit una puntuació total de 124.100 puntos, només per darrera del grup italià Roma Roller Team. La medalla de bronze ha estat pel club brasiler CRSG.

Llorenç Álvarez s’ha proclamat campió del món de patinatge artístic en categoria Solo Danza | Raniero Corbelletti – World Skate

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa