MónTerrassa
Xou Petit Matadepera fa història al campionat del Món de Paraguai
  • CA

Històrica actuació de Xou Petit Matadepera en el Campionat del Món de Patinatge Artístic Asunción 2021, al Paraguai, on aquest dissabte 2 d’octubre on s’han endut la medalla de plata. Les patinadores professionals del Club Patí Matadepera també han representat l’estrena dels catalans al Mundial i ho han fet de la millor manera possible, quedant segones amb el seu espectacle de clar accent social i històric, “Salem”. Amb aquest mateix xou, les matadeperenques van proclamar-se subcampiones d’Europa i campiones de Catalunya. El conjunt dirigit per Llorenç Àlvarez ha aconseguit una puntuació total de 124.100 puntos, només per darrera del grup italià Roma Roller Team. La medalla de bronze ha estat pel club brasiler CRSG.

“La histèria col·lectiva basada en rumors pot acabar amb una ànima inocent. No hi ha res més perillós que la confusió unida a la ignorància”, diuen a mode d’explicació de què significa aquest espectacle basat en un dels episodis més tràgics que va tenir lloc als Estats Units, al segle XVII, quan un grup de dones van ser acusades de bruixeria tot plegat per uns episodis d’epilèpsia entre adolescents. Com a resultat, 200 persones van ser acusades i 20 van perdre la vida.

En aquesta mateixa categoria, hi havia dos clubs catalans més: el Club Pati L’Aldea, que ha quedat en quarta posició, i el CPA Tona, que ha estat sisè.

Actuacio del Xou Petit Matadepera al campionat del món | FCP

El Campionat del Món de Patinatge Artístic va iniciar-se el passat 29 de setembre i s’acabarà el 9 d’octubre. En aquest esdeveniment hi estan convocats els millors patinadors i patinadores de tot el món. Se celebra per primera vegada a la capital de Paraguai i també ha estat marcada pels protocols estrictes de la Covid. Després d’un any d’espera, per fi, torna la competició al més alt nivell. Un dels noms que ha aplegat més expectació és el del colombià Bryan Carreño que s’ha coronat campió del Món en la modalitat de figures obligatòries, categoria masculina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa