MónTerrassa
Mario Mollà, del CNT, plata en els 4×200 m lliures als Jocs del Mediterrani
  • CA

El nedador del Club Natació Terrassa, Mario Mollà, va aconseguir la medalla de plata amb el relleu espanyol de 4×200 metres lliures en els XIX Jocs del Mediterrani que van celebrar-se a Orà, a Algèria. El nedador va compatir juntament amb Carlos Quijada, Luis Domínguez i Miguel Martínez.

El quartet estatal va aturar el crono en 7.23.07, només per darrere de Grècia, que va aconseguir l’or amb 7.17.91. El bronze va correspondre a Turquia amb un registre de 7.23.67. Mollà va nedar la primera posta del relleu espanyol amb un temps d’1.52.59.

Mario Mollà aconsegueix la medalla de plata en els 4×200 m lliures als Jocs del Mediterrani | CNT

Mollà, finalista en tres proves més als Jocs del Mediterrani

El nedador del Club Natació Terrassa va ser finalista en tres proves més. En els 50 metres papallona, va quedar-se a tocar del podi en acabar quart amb 23.70, a només nou centèsimes del bronze, que va recaure en el grec Kristian Gkolomeev. Mollà havia establert el segon millor registre en les sèries matinals amb 23.81. 

Les altres dues places de privilegi van arribar en els relleus. El quartet de 4×100 m lliures, format per Luis Domínguez, Mollà, Juan Segura i Miguel Martínez, va ser cinquè amb un temps de 3.20.10. El nedador barceloní del club va completar la segona posta amb una marca de 49.63. Així mateix, el quartet de 4×100 estils, integrat per Manuel Martos, Álex Castejón, Mollà i Domínguez, va finalitzar sisè amb un registre de 3.39.50. Mollà va nedar la posta de papallona amb un temps de 53.01. 

El nedador del CN Terrassa va prendre part en tres proves individuals més en la cita algeriana. Va ser novè en 100 m lliures amb 50.06, onzè en 100 m papallona amb 53.59 i quinzè en 50 m lliures amb 23.39. 

Més medalles pel CN Terrassa

La setmana passada, el Club Natació Terrassa va aconseguir un or amb l’aleví masculí de waterpolo, qui es va proclamar campió de Catalunya. Els terrassencs van participar en la competició el dijous i divendres passat a les piscines municipals de Montjuïc de Barcelona. El conjunt de Jordi Millán va tancar així una temporada immillorable, amb un triplet, atès que, prèviament, va vèncer la Lliga Catalana i el Campionat d’Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa