MónTerrassa
L’aleví del CN Terrassa, campió de Catalunya de waterpolo
  • CA

L’aleví masculí del Club Natació Terrassa s’ha proclamat campió de Catalunya de waterpolo. Els terrassencs van participar en la competició aquest dijous i divendres passat a les piscines municipals de Montjuïc de Barcelona. El conjunt de Jordi Millán va tancar així una temporada immillorable, amb un triplet, atès que, prèviament, va vèncer la Lliga Catalana i el Campionat d’Espanya.

La competició catalana va ser excel·lent. Els egarencs van guanyar tots els partits que van disputar amb molta contundència. Van començar el camí cap al títol amb una golejada en vuitens de final contra l’AE Santa Eulàlia per 16 a 1. Posteriorment, van desfer-se sense dificultats del CN Rubí en quarts de final per 9 a 1 (3-0, 4-0, 2-0 i 0-1) en un matx que van controlar des del principi.

El CN Terrassa va mostrar la mateixa superioritat en semifinals contra el CE Mediterrani, al qual va superar per un clar 9 a 1 (2-0, 3-0, 1-0 i 3-1). Els de Jordi Millán van segellar una trajectòria perfecta amb un triomf molt solvent a la final contra el CN Barcelona per 11 a 2 (3-0, 2-0, 4-0 i 2-2).

L’aleví masculí del CN Terrassa que s’ha proclamat campió de la màxima cita catalana està integrat per Aday Acuña, Arnau Arimon, Biel Cobacho, Arnau Conesa, David Casado, Héctor Dios, Iván Gallego, Jordi Farré, José Manuel Llenín, Llàtzer Pérez, Llibert Sereno, Oliver Herrera, Pol Rico i Samuel Díaz.

Cinquè lloc per a l’aleví femení

Al seu torn, l’equip femení, entrenat per Dídac Vera, va classificar-se en una meritòria cinquena posició. Les terrassenques van quedar fora de la lluita per les medalles en caure en quarts de final contra el CN Sabadell per 6 a 1 (1-0, 2-0, 0-0 i 3-1). El CN Terrassa, no obstant, es va recuperar bé d’aquesta ensopegada i va vèncer els dos partits següents, resultats que li van proporcionar la cinquena plaça. En primera instància, va superar el CN Mataró per un ajustat 2 a 3 (0-0, 1-0, 1-2 i 0-1) i, posteriorment, va derrotar la UE Horta per 3 a 1 (1-1, 0-0, 0-0 i 2-0).

L’aleví femení del club que ha estat cinquè a la màxima cita catalana està format per Ivet Boronat, Lucía Fernández, Martina Gràcia, Carlota López, Jana Martínez, Joana Mayoral, Noa Moral, Irene Sánchez, Laia Tarradas, Carla Tomàs, Paula Vellani, Carla Peñarroya, June Infante i Noa Benavides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa