MónTerrassa
El Madrid elimina el City de Vicky Losada de la fase prèvia de la Champions
  • CA

El Manchester City, amb la jugadora de Terrassa Vicky Losada, ha quedat eliminat de la fase prèvia de la Champions femenina després de perdre contra el Reial Madrid, d’on en forma part la també terrassenca Marta Corredera, qui està a punt de ser mare. L’encontre va acabar amb un 1-0, resultat que deixa les angleses fora de la competició i permet a les madrilenyes passar a la segona ronda.

El conjunt blanc es va avançar al marcador al quart d’hora d’haver començat el partit. Caroline Weir va ser l’autora del primer i únic gol del matx, suficient per aconseguir el pas a de l’equip d’Alberto Toril la segona ronda.

Un partit dur pel Manchester City

El resultat cau com una galleta d’aigua freda per les angleses, que venien d’una gran golejada (6-0) contra el FC Tomiris-Turan aquest passat dijous. El City va marcar sis gols, i la jugadora terrassenca Vicky Losada va ser l’autora del quart. L’exblaugrana va saltar al terreny de joc ja al minut 70 però en va tenir prou amb 10 minuts per perforar la porteria rival.

Tot i la derrota d’ahir a la nit, l’equip afirma sortir-ne “amb el cap ben alt”: “Una nit frustrant a la UWCL, però sortim de la competició amb el cap ben alt després d’una actuació de batalla a Madrid”, exposen a les xarxes socials.

Marta Corredera, a punt de ser mare

La jugadora terrassenca Marta Corredera està a punt de ser mare. Aquests passat 8 d’agost va celebrar els seus 31 anys comptant els dies pel naixement de la seva primera filla, que portarà el nom d’Ona.

Corredera va anunciar el passat mes de gener que ella i la seva parella, Josep Olivé, estaven embarassats. Amb el missatge de “estem molt feliços d’anunciar que la família creix”, arribava de manera automàtica l’abandonament del terreny de joc i de la competició. Així ho va comunicar el club madrileny, que va assegurar que mantindria la fitxa a la terrassenca perquè es pogués reincorporar quan ho considerés oportú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa