MónTerrassa
Marta Corredera celebra els 31 anys a punt de ser mare
  • CA

La futbolista de Terrassa Marta Corredera celebra aquest dilluns, 8 d’agost els 31 anys, i ho fa amb un dels millors regals: comptant els dies per ser mare. La jugadora del Real Madrid li queda ben poc per al naixement de la seva primera filla, que portarà el nom d’Ona. Els nervis ja hi son però també la il·lusió de veure la petita.

Des de Madrid li han enviat una felicitació d’aniversari, senyal que tenen ben present l’egarenca i que esperen poder-la recuperar ben aviat, potser a mitjans de temporada:

Una pilota sota el braç

Corredera va anunciar el passat mes de gener que ella i la seva parella, Josep Olivé, estaven embarassats. Amb el missatge de “estem molt feliços d’anunciar que la família creix”, arribava de manera automàtica l’abandonament del terreny de joc i de la competició. Així ho va comunicar el club madrileny que després de molts comentaris al respecte, va assegurar que mantindria la fitxa a la terrassenca perquè es pogués reincorporar quan ho considerés oportú.

Mentre es fa llarga l’espera, a través de les xarxes socials la futbolista ha anat explicant amb què s’ha mantingut ocupada i com ha viscut el procés d’embaràs. El darrer post és un dels més divertits, ja que se la pot veure amb la panxa pintada. Un dibuix fet per la seva germana, Andrea, on es pot veure una nena sostenint als braços una enorme pilota de futbol. Es pot dir que la nena naixerà amb una pilota sota el braç.

La publicació va acompanyada d’imatges d’ella amb el seu marit, la seva mare i resta de la família:

Una “pausa” esportiva

I és que Corredera ja va subratllat que la maternitat era només una “pausa”, no un punt i final a la seva carrera com a esportista. L’exjugadora de l’Atlético de Madrid i Barça, afirmava que es veia amb ganes i forces per tornar a la gespa. Així que ni la maternitat ni tampoc haver superat la trentena seran un impediment per tornar-la a veure vestida de blanc. “És un somni compaginar maternitat i futbol. Em trobo bé i amb moltes ganes de gaudir de la nova etapa”, afirmava aleshores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa