MónTerrassa
La futbolista Marta Corredera anuncia que està embarassada
  • CA

La futbolista terrassenca Marta Corredera ha anunciat que està embarassada. Ho ha comunicat a través de les xarxes social amb una fotografia on es poden observar dues mans, la seva i la de la seva parella Josep Olivé, agafant unes sabates petites de nadó. En la publicació, la futbolista del Real Madrid FC ha expressat que “estem molt feliços d’anunciar que la família creix”. Així mateix, també ha afirmat que haurà d’abandonar el terreny de joc per un temps per centrar-se en l’embaràs i gaudir dels propers nou mesos. “Ara toca cuidar-se durant un temps i fer una pausa esportiva per poder gaudir de cada moment d’aquesta nova etapa”. També ha exposat que esperen el nadó amb moltes ganes. Per altra banda, Olivé ha publicat la mateixa fotografia al seu perfil d’Instagram on ha comunicat que es troba amb una “felicitat màxima”.

Així doncs, Corredera ha afirmat que només serà això, una pausa, i que en cap cas no abandona el terreny de joc de forma definitiva. En aquest sentit ha subratllat que “és un somni compaginar la maternitat i el futbol”. I ha afegit que “em trobo bé i amb moltes ganes de gaudir de la nova etapa”. La parella no ha estat la única que ha compartit la notícia a les xarxes socials. El club de la futbolista terrassenca també li ha dedicat una publicació per desitjar-li el millor i donar-li l’enhorabona per la nova etapa que li espera.

Marta Corredera

Marta Corredera i Rueda va néixer a la ciutat de Terrassa un 8 d’agost de 1991. És jugadora de futbol al Real Madrid FC de la primera divisió femenina des de la temporada 2020-2021. A més a més, des de 2013 és internacional amb la selecció espanyola.

Es va formar a la secció de futbol del Club Natació Terrassa, i va fer els seus primers passos com a professional al Reial Club Esportiu Espanyol. Després de dues temporades a l’equip blanc i blau, l’any 2011 va fitxar pel Futbol Club Barcelona. L’any 2015 fitxà per l’Arsenal Ladies Football Club, i després de la seva estada a Anglaterra, va fitxar per l’Atletico de Madrid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa