MónTerrassa
L’Atlètic DHM tanca la plantilla per la temporada 2021-2022
  • CA

Dos mesos després de tancar la temporada anterior, l’Atlètic DHM tanca la seva plantilla per la pròxima temporada amb 7 incorporacions en total per formar un equip més jove però un gran potencial. A més dels retorns ja coneguts de Johanes Mooij, provinent de l’Amsterdam, i de Roger Figa, del Junior, la Bandera es reforçarà amb tres jugadors procedents del Vallès i dos procedents de l’Atlètic Juvenil Masculí.

Per part del Vallès, pugen al primer equip Pol Fité, Grau Albert i Arnau Pérez. De l’Atlètic Juvenil Masculí, seran Pol Cabré–Verdiell i Xavier Barutel les noves incorporacions després d’aconseguir el Campionat d’Espanya el cap de setmana passat.

Dins de l’apartat de baixes hi ha les que ja van ser anunciades de Sergi Enrique, Marc Boltó, Albert Beltran, Joan Tarrés i Jan Malgosa. A aquestes s’hi sumen la de Nil Escudé, que també penjarà l’stick després d’aquesta temporada i la marxa de Sam Cortès al Junior. També hi ha canvis pel que fa a l’staff del primer equip. Inyaki Freixa deixa la posició de 3r entrenador i Jan Castelló i Xavi Ribas passen a ser els 3rs entrenadors de l’equip. Pere Freixa, delegat de l’Atlètic DHF s’incorpora a la Bandera com a delegat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa