MónTerrassa
La mascota del Mundial d’Hoquei a Terrassa ja té nom: Lyla
  • CA

El Mundial d’hoquei femení ja té mascota amb nom: Lyla. Amb el compte enrere posat -queden menys de 100 dies perquè comenci-, la Federació Internacional de Hockey ha donat a conèixer com es dirà la simpàtica dragona que acompanyarà afició i jugadores. Recordem que la Copa del Món FIH Femení tindrà lloc del l’1 al 17 de juliol a l’Estadi Olímpic de Terrassa i a l’estadi d’Amstelveen.

La mascota va aparèixer en un dels primers actes oficials ara fa unes setmanes però no ha estat fins ara que se li ha posat nom. Es va obrir una votació popular entre els aficionats -pensant sobretot amb els més petits- perquè presentessin candidatures i s’hi van comptabilitzar fins a 400 possibles noms. Finalment, es van deixar només 3 candidats. En total, la FIH afirma que s’han registrat més de 600 vots i el guanyador ha estat Lyla.

Afirmen que la dragona simbolitza “els valors de la dona a l’hoquei: passió, fortalesa, saviesa, coratge, canvi, vitalitat, protecció i majestuositat. I com a símbol femení se la va pintar de lila. I d’aquí li ve el nom, amb una lleugera modificació que la vol fer més internacional. També compta amb dos dels colors oficials del campionat: el taronja, en referència al combinat dels Països Baixos, i el vermell, com el color característic de la selecció espanyola. La mascota ja se l’ha pogut veure en alguns actes promocionals i les jugadores de les diferents seleccions participants també l’estan donant a conèixer a través de les xarxes socials.

El ritme de venda d’entrada continua sent elevat si bé la bogeria va arribar en els primers dies, en bona part, gràcies als descomptes i packs i abonaments especials. En tan sols poc més d’una setmana, la Copa del Món d’Hockey Femení ja ha venut més de 3.000 bitllets, concentrats sobretot en la jornada inaugural, i en els partits de semifinals i la gran final.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa