MónTerrassa
Més de 3.000 entrades venudes per la Copa del Món d’Hockey a Terrassa
  • CA

En tan sols poc més d’una setmana, la Copa del Món d’Hockey Femení ja ha venut més de 3.000 entrades. El passat 1 de març es van posar a la venda els tiquets per accedir als diferents partits classificatoris de la competició internacional, que tindrà lloc el pròxim mes de juliol a les localitats de Terrassa i Amstelveen. Des de l’organització afirmen que deu dies després la xifra de bitllets venuts ja superar els tres mil, només per als partits que es disputaran a l’Estadi Olímpic. Subratllen que el descompte d’un 20% en el preu de les entrades individuals per aquest curt període ha afavorit que molta gent es decidís a adquirir-les ja.

A més, una de les bones notícies és que només una mica més de la meitat de les entrades venudes són persones de l’Estat espanyol. El 43% restant s’ha venut a públic d’altres països, per exemple, entre l’afició que més eufòria ha despertat aquest Mundial hi ha Argentina, Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit i Canadà.

Per ara, la jornada que a jutjar pel nombre d’entrades venudes més públic n’està expectant és la del 3 de juliol, és a dir, el primer diumenge de competició. Segurament perquè inclou tres partits apassionants: Espanyaa – Argentina, Bèlgica – Sudèfrica i Corea – Canadà. La següent jornada amb més entrades vendues és la del 17 de juliol, com és obvi, ja que corresponen a la final i al partit per la lluita per la medalla de bronze. A més del dia 16 de juliol, moment de les semifinals. També el dia 7 ha generat força expectació, el darrer dia de la fase de grups, amb els enfrontaments entre Argentina – Canadà i Corea – Espanya.

Les entrades per a tots els partits, amb els diferents packs de descomptes i abonaments es poden adquirir en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa