MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa, campiones d’Espanya d’infantils d’hoquei sala
  • CA

L’Atlètic Terrassa s’ha proclamat aquest diumenge a Burriana noves campiones d’Espanya infantils d’hoquei sala. Les terrassenques es van imposar a la gran final al Junior de Sant Cugat del Vallès. Ho van fer als sempre emocionants shoot outs (2 a 0), després que el partit quedés empatat a 3.

Abans, en semifinals, l’Atlètic s’havia desfet del Club Egara per 3 a 1, mentre que el Junior no va tenir cap complicació davant de La Candelaria Carranque (6 gols a 1). En la fase classificatòria, les terrassenques havien deixat escapar només una victòria (davant del RS Tenis) en els cinc partits de lligueta. Per la seva part, les de Sant Cugat s’havien mostrat intractables fent un 5 de 5.

I això que les de Sant Cugat es van avançar en fins a dues ocasions. Tanmateix, Claudia Escudero va ser l’estrella de Can Salas, i amb un doblet va aconseguir que el marcador tornés a marcar igualada. Pocs minuts després, Maria Vidal encertada a la porteria contraria i deixava el matx un altre cop igualat i per decidir amb les penes màximes. La sort va estar de cara de les terrassenques i van aconseguir endur-se el títol, de manera merescuda.

Per la seva banda, la medalla de bronze va ser per a les infantils del Club Egara. Les ratllades van imposar-ser per la mínima en el duel pel tercer lloc amb La Candelaria Carranque. Un gol aconseguir des del penal córner per part de Paula Aurell es va convertir en el decisiu per aconseguir el títol per a les del Pla del Bon Aire. El resultat final va ser de 3 a 2.

La competició també va distribuir premis individuals, que van recaure, curiosament, en dues jugadores de l’Egara:

  • MILLOR JUGADORA: Anna Borrás (Club Egara)
  • MÀXIMA GOLEJADORA: Raquel Hofmeister (UD Taburiente)
  • MILLOR PORTERA: Belén Nart (Club Egara)

Es pot consultar els resultats i classificació de tot el torneig d’hoquei sala clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa