VÍDEO | Un gol de Vicky Losada porta la Roma a la final de la Copa Itàlia

Un gol de Vicky Losada ha conduït la Roma a la final de la Copa d’Itàlia. La jugadora de Terrassa ha marcat el 3 a 1 i certificava així la victòria de les giallorosso després que en el partit d’anada el resultat fos d’1 a 0 per a l’AC Milan. Necessitaven doncs guanyar per més de dos gols, i la terrassenca ho va aconseguir.

El partit ha estat d’aquells carregosos. L’Estadio Tre Fontane ha vist com l’equip dirigit per Alessandro Spugna no només començava l’eliminatòria amb desavantatge sinó que aquesta s’incrementava ja de bon inici amb un gol matiner de Martina Piemonte a la mitja hora de partit. Sembla que la cosa era realment complicada. Però les romanes no han abaixat els braços.

El públic no parava d’animar i així ha estat com Andressa Alves, la brasilera exblaugrana, aconseguia iniciar la remuntada poc abans del descans amb una excel·lent rematada de cap. Al minut 62, Valentina Giacinti posada el 2 a 1 al marcador i les esperances tornaven amb força. Encara tot era possible.

Eufòria entre les jugadores de la Roma pel gol de Losada al minut 101 de partit | AS Roma

Aniversari feliç amb gol inclòs

Amb aquest resultat (empat a 2 en el còmput global) s’arribava als 90 minuts i començava el temps afegit. Era ja al minut 11 del perllongament, quan Vicky Losada s’ha erigit amb la líder. La futbolista de Terrassa ha vist porteria com si d’un davanter centra fos, i ha rematat una centrada des de banda dreta de manera instintiva, agafant per sorpresa la portera milanesa. Ha despertat la bogeria i ha donat no només la victòria sinó el passi a la gran final de la Copa d’Itàlia.

La final les enfrontarà a la Juventus de Torí, que va eliminar en la seva semifinal a l’Inter de Milà amb un còmput global de 3 a 2.

Ha estat una setmana meravellosa per a Losada ja que la terrassenca ha celebrat els 32 anys el passat dia 5 de març. Les coses no li poden anar millor a l’AS Roma, un equip que va arribar tot just el passat mes de febrer, procedent del Manchester City. La nova aventura per terres angleses (la primera va ser molts anys enrere a l’Arsenal) no va anar com es pensava, massa lesions i pocs minuts, i en el mercat d’hivern de la seva segona temporada va aprofitar l’oportunitat per marxar cap a Itàlia a un equip que es troba en primera posició a la Lliga i que es manté viu a la Champions League. De fet, Losada s’enfrontarà al seu ex equip en l’eliminatòria de quarts de final, el Barça, en una ocasió que li permetrà viure per primera vegada un partit al Camp Nou.