MónTerrassa
Vicky Losada debuta amb la Roma a la Copa d’Itàlia
  • CA

La jugadora de Terrassa Vicky Losada ha debutat aquest dimecres, dia 8 de febrer, amb el seu nou equip, l’AS Roma, a la Copa d’Itàlia. Incorporada fa tots just uns dies a les ordres d’Alessandro Spunga, l’excapitana del FC Barcelona ja ha pogut gaudir dels seus primers minuts vestida amb la samarreta dels giallorossi. Ha entrat a la segona part, quan el seu equip ja liderava el partit, així que ho ha fet sense cap pressió afegida ni necessitat de victòria.

I és que la Roma s’ha imposat per 2 a 0, amb doblet de la golejadora Zara Kramzar davant del Pomigliano, en un partit de tornada de la competició italiana de Copa. La victòria els ha donat el passi a les semifinals, ja que en el partit d’anada a Campània les romanes s’havien imposa per un contundent 8 a 1. Així que havia de passar realment un desastre perquè no es classifiquessin.

Un equip amb possibilitats de títols

Tot i així el partit ha estat força complet i Spugna s’ha mostrat satisfet amb el que ha vist. També amb el debut de Losada. “En el partit hi ha hagut moltes coses bones, fins i tot per aquelles jugadores que tornaven després d’un període d’aturada. També perquè ha pogut jugar Losada. Només li falta recuperar les seves millors condicions, i creiem que pot ser una jugadora molt important per a nosaltres”.

La terrassenca ha aterrat a un equip que es troba en el màxim d’esplendor. L’AS Roma lidera la classificació de la Sèrie A amb 42 punts, a vuit punts del segon, la Juventus. A més, ara ha certificat el seu pas a semifinals de la Copa d’Itàlia on se les veurà amb l’AC Milan, un equip que es troba en cinquena posició però que ha encadenat diverses victòries seguides. I per si fos poc, les romanes encara continuen vives en la lluita per a la Champions League. Així que es pot dir que Losada no ha deixat el totpoderós Manchester City per un equip menor.

Ara caldrà veure si la salut l’acompanya, ja que tant en la darrera època del Barça com en aquest any i mig al City, les lesions han marcat clarament la seva poca participació, amb menys minuts dels que segurament hauria disputat.

Un moment del debut de Vicky Losada amb l’AS Roma | AS Roma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa