MónTerrassa
Vicky Losada canvia d’aires i samarreta: marxa a la Roma
  • CA

La futbolista de Terrassa Vicky Losada canvia d’aires i de samarreta i marxa a l’AS Roma. Així ho ha comunicat aquest dimecres, dia 1 de febrer, el Manchester City, equip on militava aquesta temporada 2022-23. També des de la web oficial del club italià han fet un comunicat donant la benvinguda a la terrassenca. Losada va arribar al City l’estiu del 2021, després de culminar una brillant etapa carregada de trofeus -l’últim, la Copa d’Europa- amb el club del seu cor, el FC Barcelona. Tancava una etapa i en començava una altra a la recerca de nous reptes i, sobretot, més minuts.

La lliga anglesa no li era pas estranya, ja que hi va disputar dues temporades amb l’Arsenal. Menys sort va tenir amb el City on les lesions no li han permès tenir la continuïtat que segurament desitjava. Ha disputat 30 partits en els 18 mesos que ha estat a Manchester, i ha marcat 9 gols. També ha sumat un nou títol, la Continental Tires League Cup i una final de la FA CUP Vitaliy Femenina 2021/22.

Ara però, ha decidit que és el moment de tornar a fer les maletes i provar sort en una lliga desconeguda per ella: la Sèrie A. Des del City han volgut agrair la seva estada i li han desitjat tota la sort del món en el futur.

Una Roma amb creixement i presència a la Champions

Amb 31 anys, Losada ha signat amb els romans fins al juny de 2023. És doncs només un contracte de mitja temporada, tot i que podria allargar-se la vinculació. A l’equip italià canviarà de dorsal, ara portava el 17, i lluirà el 14. La terrassenca ja ha estat presentada oficialment i s’ha pogut vestir amb la seva nova samarreta. “Estic molt contenta de ser aquí, i no puc esperar a fer el meu debut i començar a conèixer els fans i explorar la ciutat”, ha manifestat. La seva implicació és des del minut 0 i per això ha decidit retallar les vacances d’hivern i presentar-se ràpidament a les instal·lacions. “Hi ha molts objectius que vull aconseguir amb vosaltres” ha dit la qui va ser capitana de la selecció espanyola en 60 ocasions.

Vicky Losada ja és jugadora de l’AS Roma | AS Roma

Des de l’AS Roma, Betty Bavagnoli, ha manifestat la seva il·lusió per aquesta incorporació. “Estem encantats de donar la benvinguda a la Vicky a Roma, una jugadora que identifiquem com una top. La seva experiència, lideratge i qualitat amb la pilota ens aportarà un gran exemple per a les jugadores més joves de l’equip, i tindrà un rol cabdal en el creixement sostingut que estem tenint”, ha dit. Losada se sumarà als entrenaments ben aviat i el seu nou entrenador, Alessandro Spugna, ja l’espera. No seria gens estrany veure-la ja disputar potser no el partit de Lliga d’aquest cap de setmana, però si els quarts de final de la Copa d’Itàlia del pròxim dimecres.

Qui sap si el canvi tant sobtat és perquè Losada creu que aquí tindrà més minuts i tindrà més opcions que Vilda la convoqui amb la selecció espanyola per a disputar el Mundial que tindrà lloc aquest estiu a Austràlia. I és que també cal recordar que l’AS Roma s’ha classificat per primera vegada a la seva història per als quarts de final de la Champions League, i qui sap si se les podria veure amb el Barça.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa