Victòria a l’Olímpic del Terrassa FC

Entrem a la recta final de la lliga. Queden deu jornades per decidir les posicions finals de la competició i el Terrassa rep a la UE Olot en la jornada 25 a l’Estadi Olímpic. Els egarencs han s’han endut quatre dels sis últims punts, però dels quatre partits disputats a l’Estadi Olímpic només han aconseguit una victòria. Els de la Garrotxa estan en una dinàmica positiva. Després d’un desastrós final 2022 que els va deixar en les últimes posicions, fa vuit jornades que no veu la derrota. Cinc empats i tres victòries que els apropen a les posicions de salvació.

Molt control i poc ritme

L’Olot, avui completament vestit de groc, ha servit de centre per començar el partit. Els dos equips han comès moltes imprecisions en els primers minuts del matx, fins que els egarencs, de vermell clàssic, han pres el control de l’esfèric. Els primers quinze minuts el Terrassa ha xutat en dues ocasions a porteria. Adri Lledó l’ha enviat per sobre el travesser i Jordi Cano ha xutat molt desviat a l’esquerra de la porteria rival.

David Jiménez ha substituït a Diego Garzón després que es lesionés en el minut trenta-set. Se suma a les baixes d’Àlex Fernández, Aythami i Vivi, que ja no podrà jugar en el que queda de temporada. També han estat baixa el Jaouad i Sergi Serrano per sanció.

El ritme del partit ha decaigut amb els minuts i el partit s’ha tornat més lent. Els de Jordi López han mogut la pilota molt en horitzontal, però no han trencat línies en vertical i ha facilitat la feina a la defensa ordenada i sòlida que ha presentat l’Olot. Els visitants s’han apropat a la porteria de Marcos Pérez en el minut quaranta-u. El davanter Saïdou no ha pogut rematar bé una centrada al mig de l’àrea. Poca cosa més abans que el col·legiat enviés els equips als vestuaris.

Intensitat i impresicions

Els equips han sortit amb més intensitat i verticalitat des dels vestuaris. Les forces renovades pel descans, però, no han aturat els errors i imprecisions que han proporcionat situacions clares d’atac a ambdós equips. El millor xut en els primers quinze minuts ha estat de Neeskens, deu metres abans de l’àrea, però fora a la dreta de la porteria.

Adri Lledó ha estat la cara i la creu en el 63 i el 64. Una pèrdua seva en sortida amb pilota ha estat a punt de costar un gol en contra, però Xumetra l’ha tirat fora. I, un minut després, una recuperació seva a camp contrari ha estat una de les ocasions més clares, però després de combinar amb Jordi Cano el xut ha sortit desviat.

Recompensa

El Terrassa ha dominat més i ha creat més oportunitats d’atac. La recompensa l’han trobat en el setanta-tres. Servetti ha enviat la pilota a la xarxa amb la punta de la bota després que el porter deixés la pilota morta entre els seus peus.

El segon i definitiu gol l’ha obtingut Jordi Cano amb un fort xut creuat des de l’esquerra de l’àrea contrària en el minut 76. Servetti ha lluitat una pilota al mig del camp que ha facilitat el contraatac egarenc. Tot i els intents dels de la Garrotxa per marcar algún gol no ho han aconseguit i s’ha quedat el 2 a 0 en el marcador. El pròxim partit del Terrassa és diumenge 19 a les 11:30 a Saragossa.