MónTerrassa
Un València Mestalla crescut posarà a prova al Terrassa FC
  • CA

Aquest dissabte a les 18:00 hores, el Terrassa viatjarà fins a la Ciutat Esportiva de Paterna on es veurà les cares amb un dels equips que més bones sensacions ha deixat fins al moment a la categoria, el València Mestalla. Els egarencs volen continuar amb la seva ratxa de 13 partits sense perdre i esperen tornar de València com a mínim amb algun punt a la butxaca.

Els locals, actualment són a la segona posició de la taula amb 35 punts, sis punts més que el Terrassa que s’ha col·locat cinquè amb 29, després de guanyar la setmana passada al CD Ebro. El Terrassa conjuntament amb la penya “Infierno Egarense”, ha organitzat un autocar per tota l’afició que inclou el viatge d’anada i tornada a València i l’entrada del partit per tan sols 15 euros. La previsió és que com a mínim acompanyin a l’equip un total de 80 aficionats.

Objectiu: Continuar una setmana més sumant punts

Portar 13 jornades consecutives sense perdre no és gens fàcil i el Terrassa espera continuar amb la seva particular ratxa davant el filial del València. No ho tindrà fàcil per l’exigència del rival, que també es troba en un molt bon moment de forma.

A l’anada, egarencs i valencians van empatar a zero al Municipal de Ca n’Anglada, en un partit molt intens on ja es va poder comprovar el potencial de l’equip valencià.

Per aquest partit, Jordi López recupera a Adri Lledò després de complir el seu partit de sanció, un jugador clau en l’esquema del tècnic.

Continuaran sent baixe els defenses Diego Garzón, Fran González i el migcampista Vivi. En dues setmanes el club espera poder tornar a comptar amb Diego i també s’espera que Vivi ho pugui fer un marge de tres setmanes.

El Terrassa està també sondejant el mercat per buscar dues incorporacions que puguin cobrir les dues fitxes sub 23 que han quedat lliures.

Una victòria aquest dissabte significaria retallar punts a un rival directe com és el Valencia Mestalla i també la consolidació en zona de Play-Off.

El València Mestalla vol l’ascens directe

Espectacular estat de forma del València, tant per al joc que desplega cada setmana com per la seva situació a la classificació.

Ja han aconseguit situar-se segons i encara volen més, es veuen amb possibilitat d’assaltar la primera posició en aquesta segona volta, una posició que ara mateix ocupa el Teruel a dos punts de distància.

Els homes de Miguel Ángel Angulo són l’equip més golejador de tota la categoria amb un total de 29 gols i a la vegada també l’equip menys golejat de la lliga amb 10 gols encaixats en 18 partits.

A les seves files compten amb l’actual pitxitxi de la categoria amb 9 gols, Alberto Marí. També amb un porter amb experiència contrastada com Emilio Bernad, que va arribar procedent del Sabadell on va ser titular indiscutible a la 1RFEF la temporada passada.

Amb un equip plegat de jugadors joves amb talent i molt forts físicament, buscaran acabar amb la bona dinàmica del Terrassa i continuar amb el seu objectiu de pujar de categoria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa