Titularitat per a Júlia Bartel en el debut d’Espanya al Mundial sub20

La futbolista del FC Barcelona Júlia Bartel va ser titular en el debut de la selecció espanyola al Mundial sub20. La castellbisbalenca va sortir en l’onze inicial davant de la totpoderosa Brasil en el partit inaugural del Grup 1. El matx va tenir lloc a l’Estadi Nacional de Costa Rica, en un duel on es va poder veure una màxima igualtat i que va acabar amb empat sense gols, tot i les diverses ocasions per banda i banda. Bartel va disputar els 90 minuts reglamentaris i només va ser substituïda en el temps afegit per Clara Pinedo.

El partit va començar amb precaucions i nervis normals per un debut d’aquesta entitat. Van ser les brasileres qui van prendre la iniciativa i van tenir les ocasions més clares en aquesta primera part. La falta de definició i incert de les grogues i la gran actuació de la portera Adriana Nanclares van dur el partit amb l’empat a 0 als 45 minuts.

Una part per cada equip

A la segona part, la truita es va girar. Les internacionals de Pedro López van sortir sense por i van apostar per un joc més combinatiu per bandes i construir la jugada des de baix. Més fresques físicament, van anar fent-se amb la possessió de la pilota, i això els va aportar tranquil·litat.

Amb jugadores de recanvi amb cames fresques, el combinat espanyol va disposar d’algunes ocasions. Potser les més clares però van arribar als minuts finals, de les botes de Fiamma Benítez i Clara Pinedo. Però l’electrònic no es va moure i va quedar amb el 0 a 0 inicial. Aquest dissabte, segon partit de la lligueta davant l’amfitriona, Costa Rica.

ESPAÑA: Alineación: Adri Nanclares, Andrea Medina, Ana Tejada, Silvia Lloris, Ane Elexpuru, Ari Mingueza, Fiamma Benítez (Maite Zubieta), Júlia Bartel (Clara Pinedo 92′), Salma Paralluelo (Asun Martínez 62′), Inma Gabarro (Carmen Álvarez (92′) y Mirari Uria (Ornella Vingola 78′).Seleccionador: Pedro López.
BRASIL :Alineación: Gabi Barbieri, Bruninha, Tarciane, Lauren, Cris, Ana Clara, Luany (Analyuza 89′), Yaya, Priscila (Gi Fernandes 46′), Aline (Rafa Levis 74′) y Dudinha.Seleccionador: Jonas Urias
Júlia Bartel, al fons amb el dorsal 10, en el partit contra Brasil | RFEF – FIFA