MónTerrassa
El Terrassa visita el Rico Pérez amb la urgència de guanyar

Difícil desplaçament pel Terrassa aquest diumenge en la seva visita a l’històric camp del Rico Pérez per enfrontar-se a l’Hércules. El partit es disputarà a les 18:00 hores i serà un duel directe entre dos equips aspirants a disputar el Play-Off.

Els egarencs i alacantins estan empatats a la classificació amb 37 punts. El Terrassa ocupa la sisena plaça i l’Hércules la vuitena. En el partit d’anada al municipal de Ca n’Anglada, el Terrassa va vèncer per un clar 3-1.

L’escenari en aquest cas es preveu molt diferent, ja que el camp de l’Hércules és molt més gran de dimensions i més semblant a l’Olímpic, un Olímpic on el Terrassa encara no es troba del tot còmode.

Jaouad torna a la convocatòria després de complir el seu partit de sanció per acumulació de targetes i el que no podrà viatjar a Alacant és Ortega, lesionat aquesta setmana en un dels entrenaments.

El Terrassa vol repetir el partit de la primera volta

Després d’un gran partit contra l’Hércules en la primera volta, els egarencs volen tornar a guanyar a un equip dels que estaven cridats a lluitar per l’ascens directe.

El passat diumenge contra l’Alzira, l’empat aconseguit no va deixar satisfet a gairebé ningú i l’equip vol passar pàgina ràpidament traient un resultat positiu de terres alacantines. Jordi López podrà comptar de nou amb Jaouad i s’espera que torni a la titularitat formant parella de tres centrals amb Víctor Morales i Neeskens. El Terrassa és conscient del potencial del seu rival i vol tornar a fer-se fort al darrere i construir el seu joc a partir d’aquí.

Amb el Play-Off d’ascens a un punt de distància, el Terrassa no es pot despistar més si vol continuar amb opcions de lluitar per una de les dues places que encara semblen totalment obertes.

L’Hércules també està obligat a guanyar

Si parlem de què el Terrassa necessita guanyar amb urgència, el cas de l’Hércules es força similar, però amb el greuge de què ells si tenen un equip confeccionat exclusivament per lluitar per ascendir de forma directa, la realitat però, és una altra.

L’Hércules té el pressupost més alt de tota la categoria, però una molt dolenta primera volta els ha deixat pràcticament sense opcions de pujar de categoria de forma directa i sembla que hauran de lluitar fins al final per aconseguir una de les places de Play-Off.

El 4 de desembre van destituir el seu entrenador, Ángel Rodríguez, i en el seu lloc va arribar Lolo Escobar amb el qual han aconseguit treure resultats més positius. Durant el mercat d’hivern també es van reforçar amb diferents jugadors procedents de 1RFEF.

S’espera doncs un partit molt igualat entre dos equips que hauran de donar el màxim per endur-se la victòria i guanyarà el que cometi menys errors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa