MónTerrassa
El Terrassa FC rep la visita d’un gegant en hores baixes
  • CA

Aquest diumenge 20 d’octubre a les 17:00 hores, Terrassa i Hèrcules es veuran les cares en un duel de màxima exigència. El Terrassa rep la visita d’un històric que no passa per al seu millor moment, tant en l’àmbit
futbolístic com institucional.

Curiosament, els dos equips arriben al partit gairebé empatats a tot: A punts, a victòries, a empats, a derrotes i a gols en contra. L’única diferencia és que el Terrassa porta un gol més a favor que el seu rival, motiu pel qual està una posició per sobre a la classificació. Els egarencs volen fer bo el punt aconseguit l’anterior jornada al camp de l’Alzira. Una victòria els aproparia de nou a la zona de Play-Off, que ara mateix queda a una distància de cinc punts.

Prova d’alt nivell per al Terrassa

El partit davant l’Hèrcules pot ser una bona prova per al Terrassa, que haurà de treure a lluir la seva millor versió si vol que els tres punts es quedin a casa.

Cada jornada sembla que l’equip egarenc està més rodat, amb un onze fix i amb un estil de joc definit, ara és el moment per acabar de confirmar les bones sensacions que porten arrossegant els últims partits.

El tècnic Jordi López podrà comptar amb pràcticament la totalitat de la seva plantilla, exceptuant dos jugadors que han patit dues lesions que els mantindran un temps allunyats del terreny de joc.

El migcampista “Vivi” va patir una lesió al menisc intern del genoll dret i es va veure obligat a passar per al quiròfan. S’espera que el jugador estigui uns quatre mesos de baixa aproximadament.

L’altre jugador que va patir una lesió és el davanter Adrià González, que té una ruptura de lligaments del turmell dret i estarà un mes de baixa.

És molt probable que el partit d’aquest diumenge sigui el penúltim que el Terrassa disputi al Municipal de Ca n’Anglada.

L’Hèrcules, obligat a guanyar

L’equip alacantí arriba al matx amb l’obligació de sumar tres punts per no continuar allunyant- se del seu gran objectiu aquesta temporada, ser campió de grup.

Si bé és cert que l’Hèrcules era el gran favorit del grup per assolir l’ascens de categoria, de moment està patint un inici de temporada inesperat, molt lluny de les primeres posicions de la classificació.

Després d’una gran inversió econòmica a l’estiu, amb l’arribada de futbolistes d’alt nivell i amb passat al futbol professional, les esperances eren màximes aquesta temporada. Fins i tot el seu entrenador Ángel Rodríguez, que va arribar després de pujar el Pontevedra a 1RFEF, tenia molt clar quin era l’objectiu: “Per l’Hèrcules, quedar primer de grup és una obligació”.

De moment, hauran de continuar picant pedra en una categoria molt igualada i molt complicada, i si realment volen ser un equip candidat a l’ascens, necessiten immediatament un canvi de dinàmica i començar a sumar de tres en tres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa