MónTerrassa
El Terrassa FC reforça la porteria amb un fitxatge de Primera RFEF
  • CA

El Terrassa FC ha reforçat la porteria amb un fitxatges provinent de la Primera RFEF, una categoria superior a la seva. És doncs, una incorporació de luxe, que farà pujar el llistó sota els pals. Es tracta de Marcos Pérez de Arcos (1984), i arriba procedent de la UE Costa Brava.

Així doncs, Ortega tindrà aquest any un rival dur de pelar i haurà de treballar de valent si vol mantenir la titularitat. Pérez ja ha passat per a les oficines del club terrassista per signar el seu acord de vinculació per a la temporada 2022-23 sota les ordres de Jordi López.

Provinent de la UE Costa Brava de Primera RFEF, on ha jugat les darreres cinc temporades, el nou porter del Terrassa FC ha defensat les porteries la UE Cornellà (2015-17), el CF Badalona (2010-15), el CF Gavà (2008-10 i 2003-06), la UDA Gramenet (2007-08) i el RCD Espanyol B (2006-07). Durant la seva etapa formativa, va jugar a les categories inferiors del FC Barcelona, el CF Damm, el CF Montañesa i la UE Buen Pastor, entre d’altres.

Marcos Pérez de Arcos s’incorpora al primer equip del Terrassa FC | TFC

Àlex Fernández, terrassista un any més

D’altra banda, aquesta setmana, el Terrassa FC també ha confirmat la renovació d’un dels seus jugadors més importants al vestidor: Àlex Fernández Jofresa (1990). El migcampista egarenc ha signat un nou contracte per disputar la temporada vinent amb el club amb el qual porta vinculat set temporades consecutives.

Va arribar el 2016 i des d’aleshores ha defensat la samarreta del Terrassa. A més, cal recordar que ja havia sumat dues temporades en anterioritat, en l’etapa primerenca del 2007-2009, en la categoria de juvenil. Nou campanyes doncs defensant els colors roig i blanc.

Fernández és l’actual segon capità del primer conjunt terrassista i aquesta temporada ha disputat un total de 1.364 minuts de lliga 21/22 repartits en 32 partits i ha convertit sis dianes, essent el tercer màxim golejador de l’entitat.

Amb aquest tercer fitxatge, el Terrassa FC 22/23 compta ja amb els següents onze jugadors: els porters Ortega i Marcos, els defenses Víctor Morales, Diego Garzón, Mamau i Lucas Viña, el migcampista Àlex Fernández, els extrems Akito, Jordi Cano i David Jiménez i el davanter Carlos Martínez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa