MónTerrassa
El Terrassa FC condemna l’agressió i prohibirà l’accés als autors
  • CA

El Terrassa FC ha decidit prendre mesures dràstiques davant l’agressió denunciada per Torrente Colorao, tal com va avançar ahir Món Terrassa. La junta directiva es va reunir d’urgència aquest dilluns, dia 21 de novembre, amb totes les penyes, grups d’animació i d’altres representants de l’afició per conèixer amb tots els detalls possibles com va transcórrer l’atac patit durant el partit entre el Terrassa FC i l’Hèrcules, el passat diumenge, al municipal de Ca n’Anglada.

L’incident va tenir lloc durant l’enfrontament, quan un petit grup de 2 o 3 homes van acostar-se a la zona on hi ha els aficionats del Torrente Colorao i, amb greus insults i amenaces, van destrossar una bandera del Sankt Paulí que tenien penjada. Membres de la penya van denunciar els fets i van demanar al Terrassa FC que prengués mesures. Des d’Infierno Egarense ràpidament van condemnar també l’acció i es van posar al costat de Torrente.

“No acceptem cap atemptat contra els drets i llibertats”

El club ha emès un comunicat en què condemna “absolutament qualsevol acte de violència física i verbal i, com ha fet i farà sempre, no pot acceptar de cap de les maneres que s’atempti contra els drets i les llibertats més fonamentals per culpa de l’odi i la intolerància de qui no respecta els valors de la llibertat, la convivència, la diversitat i la igualtat”.

A més, per demostrar que s’ha pres molt seriosament aquest incident, el Terrassa FC ja ha anunciat que “no tolerarà que es repeteixin aquest tipus d’agressions” i per aquest motiu es “prohibirà l’accés a totes aquelles persones responsables d’aquests tipus d’atacs”.

En aquest cas serà fàcil identificar els autors de l’atac, ja que anaven a cara descoberta, amb emblemes d’ideologia feixista i eren ja vells coneguts de les penyes, perquè ja havien causat altres aldarulls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa