El Terrassa FC dona un cop a la taula i s’emporta un partit boig (3-4)

Victoria de molt de mèrit del Terrassa per 3-4 davant d’un Espanyol B que ha fet també un gran partit, però ha caigut davant d’un Terrassa molt efectiu i que encadena la seva onzena jornada puntuant. Cop a la taula dels egarencs que es col·loquen a un punt de la zona de Play-Off i comencen l’any de la millor manera possible.

Els egarencs per aquest partit no han pogut comptar amb el sancionat Àlex Fernández. El seu lloc l’ha ocupat Meshak Babanzila. Jordi López ha continuat confiant en el seu esquema defensiu de les últimes jornades, però respecte a la zona atacant ha apostat per sortir amb tres davanters com són Aythami, Carlos Martínez i Servetti, deixant a la banqueta els dos extrems Sergi Serrano i Jordi Cano.

Pluja de gols a la primera part

El partit ha començat amb el filial de l’Espanyol tenint el control de la pilota i amb un Terrassa una mica imprecís amb la pilota, cometent un parell d’errades a l’hora de treure la pilota jugada des del darrere.

Jaouad ha desviat a córner un bon xut de l’Espanyol en una de les seves primeres aproximacions i dos minuts després ha arribat el gol dels visitats amb una contra que ha acabat amb un xut creuat de Lucas Viña que ha aconseguit batre la porteria de l’Espanyol.

Ha saltat la sorpresa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb un Terrassa que s’ha avançat al marcador, però la cosa no ha quedat aquí, al minut 11, Lucas Viña ha entrat a l’àrea i ha posat una centrada rasa per Carlos Martínez que pràcticament a plaer ha fet el 0-2 al marcador.

Alegria màxima per als visitants que, tot i això, no han aconseguit aguantar massa minuts el resultat i en una bona jugada individual del local Dacosta, s’ha desfet de diferents defenses del Terrassa i ha aconseguit retallar distàncies al minut 14.

El partit estava completament boig i amb només un quart d’hora ja hem pogut veure tres gols, gràcies sobretot a què els dos equips han començat el partit de forma molt intensa i ofensiva. Aythami no volia què s’acabés la bogeria i al minut 18 ha fet embogir l’afició egarenca desplaçada quan ha caçat una pilota en llarg, ha driblat el porter de l’Espanyol i ha fet el tercer gol per al Terrassa.

Al minut 28, l’entrenador local Luís Blanco veient la dinàmica del partit ha decidit moure la banqueta i donar entrada a Lancho per Lluís Recasens, canviant a més el sistema per buscar una reacció.

El Terrassa a partir del tercer gol s’ha sentit molt còmode en el terreny del joc, però les ocasions de gol han estat pel conjunt local, això si, sense encert.

Aythami dona la victòria al Terrassa FC

La segona part ha començat amb un canvi per als local, ha sortit Antoniu per donar entrada a Luca, un dels grans talents del conjunt barceloní.

Al minut 46 ha caigut un gerro d’aigua freda per als visitats quan Kenneth ha posat una centrada que ha acabat amb una rematada de Becerra al fons de la xarxa. Mangada mitjançant una falta ha tornat a avisar amb un llançament que ha sortit fora fregant el pal.

Al minut 60, Marcos Pérez ha volat per treure una mà per evitar el gol de l’empat del conjunt local, que a mesura que han anat passant els minuts ha tancat cada cop més el Terrassa al darrere.

Jordi López ha donat entrada a Sergi Serrano per Carlos Martínez al minut 68, per donar aire fresc al atac del conjunt egarenc que no ha gaudit d’ocasions de perill en aquesta segona part. L’Espanyol ha aprofitat un córner al 73 per empatar el partit amb una rematada de Lancho que s’ha trobat totalment sol a l’hora de rematar la pilota.

El Terrassa s’ha fet petit a la segona part i això ho ha aprofitat l’Espanyol que gairebé ha fet el quart gol però una altre aturada miraculosa de Marcos a la línia de gol ha evitat la desfeta. De nou Marcos, amb una altre gran aturada, ha enviat a córner una nova remata del conjunt perico.

Al Terrassa li ha arribat l’oxigen al minut 80 quan un error defensiu de l’Espanyol ha deixat tot sol a Adri Lledò davant el porter Lisardo que s’ha vist obligat a fer una falta que li ha costat la targeta vermella.

El partit ha tornat a donar un gir de 180º quan en el llançament de falta de David Jiménez ha rematat Aythami a gol per tornar avançar els egarencs en el marcador. Doblet del davanter canari en el dia d’avui.

Al 89, Lucas Viña ha tingut una altre can ocasió per seguir ampliant el marcador. Els egarencs han sabut patir en els minuts finals i s’han endut una victòria en un partit molt treballat.