El Terrassa Bonaire, campió d’Europa de futbol platja

El femení del Terrassa Bonaire s’ha proclamat campió d’Europa de futbol platja aquest cap de setmana. Les terrassenques van batre a la gran final a les murcianes de l’AIS Playas de San Javier, per un resultat de 5 gols a 3. El podi el va completar el Marseille BT que va imposar-se per un ajustat 3 a 2 en la lluita per la medalla de bronze al Melilla.

La final va tenir una gran dosi d’acció de dramatisme, encara que el marcador final no ho sembli. Va començar amb uns primers minuts on el San Javier va trencar la igualtat gràcies a Anaelle Wiard. Però el Terrassa va reaccionar de manera immediata, i la jugadora Cris va marcar en un lliure directe. Les del Mar Menor van poder posar-se per davant a l’electrònic després que Paloma trobés facilitats davant de porteria, però Cris -letal davant dels tres pals- va tornar a sortir al rescat i pocs segons després posava el 2 a 2 al marcador.

El Terrassa Bonaire, guanyador de la Copa d’Europa 2022 de futbol platja | Jose Manuel Alvarez – BSWW

A la segona part, el San Javier no es va rendir i tornava a recuperar un gol d’avantatge, a través d’Andrea. Tanmateix, el Terrassa mai va rendir-se, mai va abaixar els braços malgrat haver d’estar remant en contra bona part del partit. Quan faltaven sis minuts pel xiulet final, les de Bonaire van posar el 3 a 3, gràcies a un xutàs d’Estela. Trenta segons més tard, Chami posava el Terrassa per primer cop al capdavant del partit.

El San Javier va intentar-ho i intentar-ho però a la porteria, Alba es va fer gran. Va ser ella que no només va evitar que les murcianes tornessin a perforar-li la xarxa sinó que a més va segellar l’acord amb un xut des de la seva porteria. El 5 a 3 es col·locava al marcador i el Terrassa Bonaire es proclamava campió d’Europa.

Cris, millor jugadora del torneig

En la cerimònia de lliurament de premis, la jugadora del Bonaire Cris va ser nomenada MVP del torneig, mentre que Laia de Playa de San Javier va ser nomenada la millor portera. Melissa Gomes de Marsella BT va marcar 9 gols per reclamar el premi màxim golejador de la competició.

Cris, del Terrassa Bonaire, va ser proclamada MVP del torneig | Jose Manuel Alvarez