El Terrassa aconsegueix la primera gran victòria fora de casa en deu mesos

Eufòria i alegria pel Terrassa FC, que s’emporta tres punts cap a casa després s’enfrontar-se contra l’UE Olot al camp municipal del garrotxins en la vuitena jornada de segona RFEF i emportar-se una victòria per 0 a 3. Tots dos equips es trobaven en zona crítica, a la cua de la classificació, per la qual cosa es tractava d’un matx important. Amb els tres gols dels terrassencs, l’equip de Jordi López s’allunya de la zona de descens amb 9 punts. És la primera victòria dels terrassencs fora de casa en lliga després de deu mesos.

Dos gols a la primera part donen força al Terrassa

El partit ha començat amb bon peu, amb una superioritat molt clara del Terrassa. Quan just es començaven a obrir els primers paraigües entre els aficionats, al minut 12, Jaouard ha encetat el marcador amb una rematada de cap que ha anat ajustada al pal esquerra de la porteria de Batalla. Un gol que ha anat seguit d’una ocasió molt clara de Jordi Cano: Aquest, tot sol en una acció de contraatac, estava a punt d’afegir-ne un més al marcador però Batalla, en una parada espectacular, li ha endevinat l’acció. Un minut més tard, Marcos Pérez ha salvat un corner molt tancat que anava a dins de la porteria, davant de la inacció dels defenses del Terrassa.

Passat el primer quart d’hora del partit, els terrassencs s’han anat desinflant i l’Olot ha agafat les rendes del partit. El Terrassa cedia tot el terreny de joc a l’Olot, que dominava el matx i a poc a poc s’anaven acostant a la porteria, però no ha acabat d’arribar. Aquest domini ha acabat quan al minut 35 ha arribat el segon gol, obra d’Aythamí, en una molt bona combinació amb Cano: En una acció de contraatac, Cano s’ha desfet de tres contrincants i quan veia que no podia xutar, ha vist que Aythami venia per darrera, passant-li la pilota perquè aquest pogués rematar en xut ras i acabés al fons de la xarxa de Batalla.

Tres minuts més tard, Batalla ha tornar a parar el que podria haver estat el tercer gol del Terrassa. Diego Garzón l’ha centrat per Aythami però el porter l’ha sabut endevinar i l’ha aturat. Els egarencs han continuat arribant a la porteria en alguna ocasió, però Batalla evitava que entressin les pilotes. Les seves aturades, amb mèrit, han evitat que el Terrassa agafés més diferència al marcador abans que s’acabés la primera part.

El Terrassa agafa distàncies amb un tercer gol al minut 82

El primer xut amb intenció de la segona part no ha arribat fins passats els 20 minuts. Serrano ha xutat però ha sortit arran per damunt de l’esquerra de la porteria de Marcos Pérez. El partit ha continuat amb algunes ocasions pels dos equips, i amb superioritat del Terrassa.

L’eufòria s’ha engrandit quan al minut 82 arribava el tercer gol de la mà de Sergi Serrano, tot i que Batalla ha tocat la pilota amb les seves mans. Tot i així, no ha impedit que la pilota acabés al fons de la porteria i el Terrassa agafés més diferència. Després de les dues magnífiques aturades de Batalla a la primera part, aquesta no ha estat encertada tot i havia endevinat l’acció de Serrano. El Terrassa ha continuat jugant amb un resultat que els permetia continuar jugant amb una certa tranquil·litat. I així ha estat. El marcador no s’ha mogut i l’àrbitre ha senyalat el final del partit.

La primera victòria fora de casa en 10 mesos

El Terrassa ha aconseguit la seva primera victòria fora de casa en lliga després de deu mesos. Tornen a casa amb tres punts més i l’Olot es queda amb cinc punts a la cua de la classificació. El proper partit del Terrassa contra el Deportivo Aragón el proper diumenge 30 d’octubre a les 17:00h a la nostra ciutat.