MónTerrassa
Taules entre CD Ibiza i Terrassa FC (1-1)
  • CA

Aquest diumenge el Terrassa ha visitat Can Misses per enfrontar-se al CD Ibiza, amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica dels últims partits. Tot i que el Terrassa encara no ha estat capaç de guanyar cap partit a les illes balears, ni la temporada passada ni aquesta, l’equip afrontava el partit amb la il·lusió de trencar aquesta sèrie de mals resultats com a visitants.

Avui, Jordi López no ha pogut comptar ni amb Diego Garzón ni Jordi Cano que han estat baixa. El seu lloc ha estat ocupat per Sergi Serrano com a carrilet dret (posició que ja va ocupar davant l’Alzira) i David Jiménez com a extrem esquerra. La novetat a la convocatòria es l’entrada de Lampsias, jugador que fins al moment no ha entrat en els plans de l’entrenador del conjunt egarenc.

Igualtat màxima a la primera part

El partit ha començat amb molta igualtat, els dos equips intentant fer-se amb el control de la pilota però sense poder acabar de generar perill. En els primers vint i cinc minuts de partits, ni Ibiza ni Terrassa han xutat entre els tres pals, però poc a poc l’equip balear ha anat guanyant terreny i cada cop s’ha fet amb més possessió de la pilota.

Al minut 27 de partit, el davanter del Ibiza, Peñafort, ha tingut el primer gol a les seves botes, però Marcos Pérez amb una espectacular aturada ha evitat el gol dels locals. Pol Ballesteros ha vist la primera targeta groga del partit al minut 34. El partit ha continuat amb aquest tanteig entre els dos equips i s’ha arribat al descans sense cap altre ocasió de perill.

El Terrassa s’avança però no es capaç d’aguantar el resultat

El Terrassa ha sortit amb més iniciativa a la segona part i al minut 47, Aythami ha tingut una ocasió claríssima de gol però no ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa. Després d’aquest primer avís, el partit ha continuat amb la mateixa igualtat que a la primera part però tot ha canviat al minut 60, quan David Jiménez ha aconseguit obrir la llauna i marcar el primer gol per al conjunt egarenc.

Amb aquest gol, el Terrassa es col·locava temporalment a 3 punts del Play-Off i a 6 del líder, el Manresa. El CD Ibiza ràpidament ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Iván Guzmán en substitució de Pau Pomar al 63, un canvi de perfil ofensiu per donar la volta al marcador.

Al minut 71, Jordi López també ha mogut la banqueta i ha donat entrada a Meshak Babanzila i Spartalis. Àlex Fernández i el golejador David Jiménez, han estat els homes que han abandonat el terreny de joc. Poc ha durat la alegria dels visitants, Peñafort que ja havia avisat a la primera part, ha marcat el gol de l’empat al minut 74 de partit. Seqüència substitucions per part dels dos equips. Amb aquest gol que ha donat ales als locals, ha arribat el segon canvi per el CD Ibiza amb l’entrada del davanter Juan Antonio per Toni Peñafort.

Per part del Terrassa, Servetti ha entrat per Aythami al minut 80. Neeskens ha estat a punt de tornar a avançar els egarencs al minut 87, per el seu xut ha impactat en el travesser de la porteria defensada per Kellyan. El CD Ibiza ha fet el seu últim canvi del partit al 87, donant entrada a Murua per Julen López. Pocs minuts després, els locals han contestat amb una rematada de Marcos que ha sortit fregant el pal.

En uns últims minuts vibrants, el porter del Terrassa, Marcos Pérez, de nou ha evitat el gol dels locals i després Servetti també ha estat a punt de sorprendre a Kellyan. Ja no hi ha hagut temps per més i el partit ha acaba en empat. Amb aquest resultat el Terrassa segueix a 5 punts del Play-Off.

Fitxa tècnica:

CD Ibiza: Kellyan, Espinola, Pau Pomar, A.Salguero, J.López, Marcos, J.Villar, Pol Ballesteros, Pepe Bernal, Marc Mas, Peñafort.
Terrassa FC: Marcos, Sergi Serrano, Jaouad, Víctor Morales, Neeskens, Lucas Viña, Lledò, Álex Fernández, Carlos Martínez, Aythami, David Jiménez.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa