MónTerrassa
La seu del Barça Academy Vallès es trasllada al camp de futbol d’Ullastrell
  • CA

El camp de futbol del CF Ullastrell es convertirà enguany en la seu del Barça Academy Vallès, que torna a obrir les seves portes el dimecres 5 d’octubre en una jornada de portes obertes de 18:00h a 19:30h. Aquesta nova ubicació, que acollirà les sessions de perfeccionament individual a partir de la pràctica col·lectiva, ha estat escollida com a nova seu coincidint amb la remodelació del camp de futbol.

Segons apunten en un comunicat des de Barça Academy, “la idea no és competir amb altres clubs, més aviat el contrari, es vol sumar per a optimitzar les capacitats coordinatives i de joc de cada jugador i jugadora o porter i portera”.

Barça Academy Vallès | Barça Academy

Ullastrell: una de les cinc escoles a Catalunya per transmetre valors del Barça

Així doncs, aquesta temporada 2022-2023, Ullastrell es converteix en una de les cinc escoles de perfeccionament del projecte Barça Academy Perfeccionament Catalunya, dirigit a esportistes de 5 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament i els valors del FC Barcelona arreu del territori. També dona la possibilitat d’entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar els entrenaments amb el seu club.

Les sessions d’entrenament i perfeccionament son impartides per tècnics vinculats i amb formació a Barça Escola, l’escola oficial del FC Barcelona, i transmissors dels valors, filosofia i idea de joc del Futbol Club Barcelona als més petits.

Portes obertes el 5 d’octubre

La jornada de portes obertes tindrà lloc el proper dimecres 5 d’octubre. L’horari serà de 18:00h a 19:30h. Les persones que hi estiguin interessades podran venir sense compromís a fer un entrenament per descobrir la metodologia del Barça Academy Perfeccionament Catalunya de ben a prop i poder-ho compartir amb altres companys i companyes.

Els participants al Barça Academy tindran la possibilitat de participar en algunes activitats complementaries, com una sèrie de trobades, partits amistosos i tornejos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: segur? a setembre 10, 2022 | 23:29
    segur? setembre 10, 2022 | 23:29
    Com no espabili l'ajuntament amb les obres el dia 5 el camp no estarà acabat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa