Primera victòria a la lliga pels de Ca n’Anglada

L’equip de Ca n’Anglada rebia el migdia del diumenge a la Unió Esportiva Rapitenca en la segona jornada de la lliga del grup 5 de Tercerda RFEF. Després de perdre en la seva visita a Peralada per un ajustat 1 a 0, els pupils d’Oliver Ballabriga buscaven la victòria a casa davant l’afició.

Primers minuts de domini local

El San Cristóbal ha començat dominant el partit. Durant els deu primers minuts pràcticament no ha deixat arribar a la zona d’atac als de Sant Carles de la Ràpita. Tom Diawara ha disposat de l’ocasió més clara dels blanc-i-blaus en el minut 5. Ha guanyat l’esquena de la defensa tarragonina i ha xutat a porteria, però el guardameta ha enviat la pilota a córner amb la punta dels guants.

A partir del minut 10, l’equip visitant s’ha tret el domini dels egarencs. Ha pogut sortir de la pressió i la possessió de l’esfèric s’ha igualat. La UE Rapitenca han estat els primers a obrir el marcador. Els de Tarragona han trencat la pressió dels parroquials, i després de moure la pilota d’esquerra a dreta, Guillem Martínez, extrem de la Ràpita ha entrat en diagonal a l’àrea i ha enviat d’un fort xut la pilota a la xarxa col·locant el 0 a 1 al marcador.

Reacció i remuntada

Els jugadors de Ca n’Anglada no han trigat a recuperar-se del cop i han buscat amb insistència el gol de l’empat. En el 29 la Rapitenca ha servit un córner que ha propiciat un contraatac dels terrassencs. Tom Diawara ha creuat el camp amb la pilota controlada, deixant enrere a la defensa contrària i ha batut el porter per baix aconseguint igualar el partit.

Just després de reiniciar el joc, els jugadors d’Oscar Ballabriga han recuperat la pilota i Tom Diawara, de nou, ha xutat ras per baix al límit de l’àrea gran i ha consumat la remuntada. 2 gols en 1 minut. Els blanc-i-blaus han ampliat el marcador després que Kevin Alarcón patís una falta dins l’àrea. El mateix Kevin ha estat l’encarregat de transformar el penal i col·locar el 3 a 1 amb el que s’arribaria a la mitja part.

Més control pels terrassencs

La segona part ha seguit el mateix guió. El San Cristóbal buscant dominar la pilota i buscant ocasions per ampliar el resultat. La Rapitenca amb atacs més dinàmics i directes per marcar i reduir distàncies en el marcador. Els visitants han aconseguit el segon gol en el 69. Yatma Fall acabava d’entrar al terreny de joc quan ha rematat amb el cap un servei de córner a l’àrea petita obtenint el 3 a 2.

L’equip tarragoní ha estat a punt d’empatar el partit en una falta a l’esquerra del seu atac. El remat de cap centrat a l’àrea petita l’ha rebutjat amb una gran reacció Álvaro García. Els parroquials han pogut tancar el partit amb una jugada personal d’Abde, però el seu xut ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria contrària.

El partit ha acabat amb victòria per l’equip d’Òscar Ballabriga per 3 a 2. D’aquesta manera assoleixen la primera victòria a la lliga i sumen 3 punts a casa. El pròxim cap de setmana, els blanc-i-blaus visiten el camp de la UE Sants el diumenge 25 a les 12:30 del migdia.

—–

Acta del partit

Resultat

CP San Cristóbal 3 – 2 UE Rapitenca

Gols: 20’ 0-1 G. Martinez; 29’ 1-1 T. Diawara; 30’ 2-1 T. Diawara; 36’ 3-1 K. Alarcón; 69’ 3-2 Y. Fall.