MónTerrassa
Marta Corredera presenta en societat la seva filla Ona
  • CA

La futbolista de Terrassa Marta Corredera ha presentat en societat la seva filla. El passat 24 d’agost, la jugadora del Reial Madrid va publicar un post a les xarxes socials en què informava que havia estat mare. La terrassenca ha donat a llum als seus 31 anys a Ona Olivé Corredera. “3.100 kg de felicitat i amor. Papi i jo t’adorem, petita. Benvinguda al món”, ha escrit.

De la millor manera possible es posava punt i final a moltes setmanes de nervis i il·lusió per viure el naixement de la primera filla de la parella. El pare de la criatura, Josep Olivé -vinculat també al món del futbol a través de la Fundació Johan Cruyff-, no dubtava a publicar també un post en què deia: “Ja la tenim aquí!! Ona Olivé Corredera. Tot ha anat genial! 3,100 grams i 48 cm! Que comenci el joc!”.

Més imatges de la petita Ona Olivé Corredera

Corredera va anunciar el passat mes de gener que estaven embarassats. Amb el missatge de “estem molt feliços d’anunciar que la família creix”, arribava de manera automàtica l’abandonament del terreny de joc i de la competició. Així ho va comunicar el club madrileny que després de molts comentaris al respecte, va assegurar que mantindria la fitxa a la terrassenca perquè es pogués reincorporar quan ho considerés oportú.

Al llarg d’aquests mesos, la terrassenca no ha dubtat a anar mostrant el seu dia a dia, fent excursions, preparant l’arribada del nadó amb compres per a l’habitació de la petita, o fins i tot aprofitant per fer anuncis publicitaris. Ara però, en aquests dies posteriors, l’atenció se centra en l’Ona. Hem pogut veure de més a prop com és i també saber que mare i filla es troben bé i que ja reposen a casa.

Una “pausa” esportiva

Corredera ja ha subratllat que la maternitat és només una “pausa”, no un punt i final a la seva carrera com a esportista. L’exjugadora de l’Atlético de Madrid i Barça, considera que haver tingut una filla no ha de ser impediment per continuar la seva etapa com a professional i per això espera poder tornar als terrenys de joc quan estigui preparada. De moment, el Real Madrid ja va anunciar que li guardava una plaça per quan pogués tornar a estar disponible. “És un somni compaginar maternitat i futbol. Em trobo bé i amb moltes ganes de gaudir de la nova etapa”, afirmava abans de tenir l’Ona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa