El Terrassa FC empata a Badalona i suma una nova jornada sense perdre

El Terrassa FC empata a Badalona i afegeix una nova jornada sense perdre (0-0). Un equip molt seriós defensivament.

Bon partit el que es podia preveure avui al Municipal de Badalona, amb l’enfrontament entre dos dels equips més en forma de la categoria, el Badalona Futur i el Terrassa. Els dos han arribat al partit amb bones sensacions i amb la motivació de voler allargar les seves bones ratxes. L’objectiu del Terrassa era poder sumar la novena jornada consecutiva puntuant i apropar-se més a la zona de Play-Off, un repte complicat a causa del bon nivell del seu rival avui.

Jordi López ha repetit el mateix onze de la setmana passada davant el Mallorca B, utilitzant a David Jiménez com a carriler dret en lloc del lesionat Diego Garzón, i a Sergi Serrano com a extrem, ocupant el lloc d’un Jordi Cano que ja està recuperat de les seves molèsties, però ha començat el partit des de la banqueta.

Molt control i poques ocasions per part dels dos equips

El partit ha començat amb el Terrassa volent tenir la possessió de la pilota, intentant buscar una aproximació a l’àrea rival. Una pèrdua al mig del camp de l’equip egarenc al minut 6 ha provocat el primer avís per part del Badalona, que s’ha plantat a l’àrea del Terrassa, però l’atacant Albert Torras s’ha fet un embolic i no ha sabut finalitzar la jugada. Lucas Viña ha respost pocs minuts després amb un molt bon xut creuat que ha sortit fregant el pal.

Poc a poc el Badalona ha anat guanyant la possessió de la pilota i ha intentat penjar un parell de pilotes a l’àrea que el Terrassa ha tret sense problemes. L’equip badaloní cada vegada ha estat més còmode al terreny de joc en contra d’un Terrassa que no ha estat capaç de trobar el seu joc en els primers vint minuts.

Poques arribades del Terrassa en la primera mitja hora de partit, més enllà d’una pilota que ha posat Neeskens a l’àrea que ha rematat Aythami tímidament.

Tot i que el Badalona era l’equip que més estava dominant la possessió, els d’Oriol Alsina tampoc trobaven la forma de transformar aquesta possessió en jugades de perill. El partit ha continuat amb el mateix guió, sense ocasions de gol per parts dels dos equips. Al minut 40, David Jiménez ha vist la primera targeta groga del partit.

De nou Lucas Viña, ha tornat a intentar sorprendre el porter local al minut 42 però sense èxit. No hi ha hagut temps per més i s’ha arribat al descans en una primera part de molt control per parts dels dos equips però sense gaires ocasions.

Mateix guió amb els dos equips molt forts defensivament

El Terrassa ha sortit al camp amb una marxa més i poc després de l’inici de la segona part, Lucas Viña ha posat una passada de la mort dins l’àrea del Badalona a la qual no ha pogut arribar ningú a la rematada per molt poc.

Tot i aquest bon inici, el partit ràpidament ha recuperat el to de la primera part i els dos equips han intentar mantenir el control de la pilota per tal de no cometre cap error que els pogués penalitzar.

Veient la poca participació dels atacants del Terrassa, Jordi López ha mogut la banqueta i ha fet entrar a Meshak en substitució de Carlos Martínez. Amb aquest canvi, ha volgut posar un home més al mig del camp per tal de tenir més control del partit. Una bona acció entre Meshak i Lucas Viña ha acabat amb una centrada del lateral del Terrassa que ha tret la defensa local. Tant la defensa del Badalona com la del Terrassa són els grans protagonistes del partit.

Els minuts han anat passant i cap dels dos equips han trobat la manera de trencar la defensa rival, el partit semblava cada vegada més encaminat cap a l’empat.

Al minut 74, tant Badalona com Terrassa amb dos canvis per part de cada equip, han acabat de canviar tota la línia atacant amb la intenció de poder generar una mica més de perill. Els dos equips han semblat firmar un pacte de no agressió i l’empat semblava deixar content a tothom.

Tot i això el Badalona Futur ha tingut una última acció de perill, mitjançant una acció de pilota aturada després de que Lucas Viña veies la targeta groga.

Finalment el partit ha acabat en empat, amb un Terrassa que ha sumat una nova jornada puntuant i que continua a 4 punts del Play-Off.

Badalona Futur: Álex Sánchez, Merchan (Toni Larrosa 74’)), Barnils, Xavi Molina, Facundo, D.Hernández, Mateo, Segura, Albert Torras (Fran Carbià 61’), Andreu Guiu, Peque Polo (Édgar Hernández 74’).

Terrassa FC: Marcos Pérez, David Jiménez, Víctor Morales, Jaouad, Neeskens, Lucas Viña, Adri Lledò, Álex Fernández, Sergi Serrano (Spartalis 74’), Aythami (Servetti 74’) , Carlos Martínez (Meshak 60’).