MónTerrassa
Dura confessió de Corredera després de ser mare: “Tinc seqüel·les del part”
  • CA

“No jugo perquè no puc”, ha estat la dura confessió de la futbolista Marta Corredera després de ser mare. La jugadora del Real Madrid ha fet aquestes declaracions en una entrevista feta via Twitch per la plataforma DAZN i que han servit per donar a conèixer la situació personal de la terrassenca quan fa ja vuit mesos que va tenir la seva primera filla. Va ser un acte de joia i de felicitat màxima tenir la petita als braços, i ho continua sent, però no tot és un camí de roses.

El passat 24 d’agost, Corredera anunciava a través de les xarxes socials la benvinguda de la petita Ona Olivé Corredera. “3.100 kg de felicitat i amor. Papi i jo t’adorem, petita. Benvinguda al món”, va escriure. Als seus 31 anys, la futbolista havia deixat ben clar que per ella la maternitat no era incompatible amb la seva carrera esportiva a l’elit. De fet va manifestar que això només seria “una pausa”, no un punt i final. “És un somni compaginar maternitat i futbol. Em trobo bé i amb moltes ganes de gaudir de la nova etapa”, afirmava abans de tenir l’Ona.

“M’han acusat injustament d’egoista”

Però el part no va anar com s’esperava i va ser per cesària. Corredera ha estat molt franca i ha parlat sobre les seqüel·les que li ha deixat aquesta intervenció quirúrgica i com ho està vivint. “No estic bé físicament. M’han quedat seqüel·les de la cesària i no estic entrenant, no perquè no vulgui, sinó per què no puc”, ha lamentat. D’aquesta manera també ha volgut sortir al pas de les especulacions i enraonies que durant tots aquests mesos han anat apareixent al voltant de la seva figura, i els motius pels quals no tornava a la gespa.

La terrassenca creu que la gent hauria “d’entendre” la seva situació i lamenta que se l’hagi acusat de ser “egoista”, a més d’haver de sentir “altres barbaritats”. Recorda que si no se sap la realitat que està patint a nivell personal és perquè no està donant actualitzacions sobre el seu estat físic, i que això va vinculat al club al qual milita. “SI el Real Madrid no emet comunicats, jo no soc ningú per fer-ho”, ha recalcat.

Malgrat tot aquest temps fora del terreny de joc, Corredera assegura que segueix el dia a dia del seu equip. “Continuo al peu del canó. Veig tots els partits, segueixo la Lliga, segueixo l’actualitat del club… Necessitem que l’entorn ens doni suport”, ha sentenciat amb un missatge cap als aficionats merengues i a la comprensió de la delicada i inesperada situació que està vivint.










Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa