MónTerrassa
Definit el cos tècnic del Terrassa FC 22/23
  • CA

Tot a punt al Terrassa FC perquè el primer equip terrassista de Segona RFEF arrenqui la pretemporada. Amb la renovació totalment assegurada des del passat 1 de juny del tècnic Jordi López, el segon entrenador Pere Tarradellas, el preparador físic Óscar Balaguer i l’entrenador de porter Carlos Contreras, després de tancar l’equip la primera temporada a la quarta categoria estatal en la vuitena posició amb 47 punts, a només cinc de les places de promoció d’ascens i cinc punts per sobre del descens, l’staff tècnic 22/23 es completa amb dues renovacions més i dues absències.

Mar Coma com a principal fisioterapeuta i readaptadora del primer equip

Un cop confirmades les baixes del fisioterapeuta i readaptador terrassenc Miguel Àngel Molina i el delegat egarenc Àngel Gonzàlez, després de quatre i 11 temporades consecutives en el primer equip, respectivament, el Terrassa FC 22/23 tindrà a Mar Coma com a principal fisioterapeuta i readaptadora del primer equip. Després de quatre temporades al Terrassa com a segona dins d’aquestes funcions, l’egarenca serà ara la màxima responsable d’aquesta àrea. L’equip tindrà com a segon fisio a Enrique Agudo. El doctor del primer equip terrassista Lluís Castillo també continuarà una temporada més al capdavant d’aquest càrrec.

Manuel Hermoso és el nou delegat del primer equip del Terrassa en substitució de l’egarenc Àngel Gonzàlez

Per la seva part, Manuel Hermosa, fins ara delegat del Terrassa FC B a Tercera Catalana i amb experiència a equips de Tercera Divisió com l’EC Granollers i el CE Manresa i el filial i el primer equip del CE Sabadell FC (des de Segona Catalana fins a Segona Divisió B), entre d’altres equips, és el nou delegat del primer equip del Terrassa en substitució de l’egarenc Àngel Gonzàlez.

Qui continuarà una temporada més com a encarregat del material del Terrassa FC serà l’etern Pepe Mármol. També ho faran els seus ajudants Encarna Múñoz i Jesús Requena.

ELS NÚMEROS DEL TERRASSA FC 21/22

El Terrassa FC va tancar la temporada passada amb 13 victòries, vuit empats i 13 derrotes, un balanç golejador de 49 gols a favor i 42 en contra i va ser el segon màxim golejador de la lliga, a només cinc dianes del primer (el RCD Espanyol B).

Els molt positius números de l’equip 21/22 van millorar com a local, sent el segon millor equip de la lliga en aquest àmbit amb 36 punts sumats de 51 possibles (11 victòries, 3 empats i només 3 derrotes) i, amb molta diferència, el màxim realitzador del grup a casa amb un total de 40 dianes.

Entre les majors golejades del Terrassa FC de Jordi López es van situar l’espectacular 6 a 0 davant el CD Teruel, l’inoblidable remuntada (4-3) contra l’AE Prat i els 4-1 contra el CE Europa i la SD Formentera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa