MónTerrassa
El davanter egarenc Adrià González arriba cedit al Terrassa FC
  • CA

El Terrassa FC ha tancat la incorporació en qualitat de cedit del davanter centre terrassenc Adrià González Garcia per convertir-se en nou jugador del club la temporada 22/23 i reforçar la davantera terrassista. Jugarà amb el primer equip fins al 30 de juny de 2023 amb el dorsal 12.

El jugador de Terrassa, que prové del RCD Mallorca, s’incorpora al conjunt de Jordi López després de sis temporades consecutives a les categories inferiors del CE Sabadell (2016-22) i una primera etapa de formació com a futbolista a la UFB Jàbac i Terrassa (2013-16) i el CN Terrassa (2011-13).

Amb aquest fitxatge, el nou Terrassa FC compta amb els següents 20 jugadors: els porters Ortega i Marcos, els defenses Víctor Morales, Diego Garzón, Lucas Viña, Neeskens, Lampsias i Fran González, els migcampistes Àlex Fernández, Óscar Vacas, Adri Lledó i Vivi, els extrems Jordi Cano, David Jiménez, Sergi Serranoi Spartalis i els davanters Carlos Martínez, Servetti, Aythami i Adrià.

La defensa Noemí López jugarà amb el primer equip del Terrassa FC

Pel que fa a l’equip femení, la defensa terrassenca Noemí López Jurado s’ha convertit en nova jugadora del Terrassa FC la temporada 22/23 de Preferent. Després de cinc temporades consecutives al Terrassa, entre les categories inferiors i l’equip filial, l’egarenca defensarà l’escut del club amb el primer equip.

Noemí Jurado s’incorpora al primer equip del Terrassa FC | Terrassa FC

Amb aquesta incorporació, el Terrassa FC femení 22/23 està format per les següents 17 jugadores: les porteres Silvia Piñol i Paula; les defenses Sam, Zaira, Marín, Miriam, Judit Viñas i Noe; les migcampistes Lydia Rodríguez, Ona, Dunia i Gemma; les extrems Desi, Alexia, Cerdán i Elena i la davantera Alba Martínez.

Menys de dues setmanes per començar la Lliga

El Terrassa FC ja sap quin serà el calendari de la Lliga 2022-23. En el sorteig dels cinc grups de la segona categoria federativa (Segona RFEF) de la Federació Espanyola de Futbol, el Terrassa FC van quedar enquadrat en el grup 3, on hi ha rivals procedents de Catalunya, Illes Balears i Aragó. Debutarà en aquesta nova Lliga a Segona RFEF davant del CD Ebro, a casa dels saragossans.

La competició es desenvoluparà entre els mesos de setembre a maig. La primera jornada està prevista per al cap de setmana del 3 i 4 de setembre, mentre que la darrera -consistent en la prèvia del playoff d’ascens i el torneig per la permanència- s’iniciaran el segon cap de setmana del mes de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa