MónTerrassa
El Terrassa FC iniciarà la Lliga 2022-23 al camp de l’Ebro
  • CA

El Terrassa FC ja sap quin serà el calendari de la Lliga 2022-23, i el primer rival amb qui se les haurà. La Federació Espanyola de Futbol ha realitzat el sorteig dels cinc grups de la segona categoria federativa (Segona RFEF), en els quals hi participen un total de 90 clubs procedents d’arreu de la península. D’aquesta manera, ja es coneix el calendari complet amb les dates i llocs on es produiran els diferents enfrontaments de la temporada regular.

Com era esperable, la competició es desenvoluparà entre els mesos de setembre a maig. La primera jornada està prevista per al cap de setmana del 3 i 4 de setembre, mentre que la darrera -consistent en la prèvia del playoff d’ascens i el torneig per la permanència- s’iniciaran el segon cap de setmana del mes de maig.

Primer partit a Saragossa

El Terrassa FC ha quedat enquadrat en el grup 3, on hi ha rivals procedents de Catalunya, Illes Balears i Aragó. Debutarà en aquesta nova Lliga a Segona RFEF davant del CD Ebro, a casa dels saragossans. El primer partit a casa tindrà lloc la setmana següent, 10 i 11 de setembre, i el rival serà una nova incorporació al grup, el Valencia-Mestalla. El següent desplaçament ja tocarà agafar l’avió per marxar a les Illes, on els esperarà la Societat Cultural Recreativa Penya Esportiva de Santa Eulària.

Els equips d’aquest any en el grup 3 són: Prat, Saguntino, Manresa, Ebro, Ibiza Islas Pitiusas, Lleida, Teruel, Hércules, Espanyol B, Mallorca B, Deportivo Aragón, Peña Deportiva, Formentera, Terrassa, Costa Brava, Olot, Alzira i Mestalla.

El Terrassa iniciarà la temporada al camp municipal de Ca n’Anglada, ja que les obres a l’Estadi Olímpic de Terrassa -de retirada de la gespa utilitzada per al Mundial d’Hoquei i la col·locació de la nova- no estaran a punt per aquest mes de setembre. Tanmateix, espera i pressionarà perquè l’any 2023 ja comenci a casa seva, sabent de la importància del factor camp. Cal dir però que l’estada per la llar del San Cristóbal no li ha anat pas malament, on van cedir molt pocs punts i van aconseguir classificar-se pel playoff.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa