La Cursa de les Dones recapta cinc mil euros per a Oncolliga

Els organitzadors de la Cursa de les Dones Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, ha lliurat aquest dijous el donatiu recaptat amb les inscripcions de la competició a la Fundació Oncolliga. Es tracta d’un xec de 5.000 euros que ha estat entregat al president de l’entitat, Joaquim Gil, de les mans del president de la Mitja, David Otero, i del director de l’Àrea de Negoci del Vallès Occidental – Terrassa de CaixaBank, Pere Carneado.

La Cursa Eva – Diari Sport, la cursa de les Dones Terrassa, organitzada per l’AEMMT amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, es va celebrar a principis del passat mes d’octubre i va comptar amb més de 2.000 participants, que van recórrer els cinc quilòmetres per diversos carrers del centre de la ciutat. La Fundació Oncolliga Terrassa, dedicada a la tasca de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida, ha estat beneficiària enguany de la recaptació recollida durant la cursa solidària, que s’entrega a través de la Fundació La Caixa, col·laborador de l’AEMMT.

Tot i que els resultats, per a la majoria de participants no era el més important, cal dir que es va poder veure un gran nivell. De fet, l’atleta guanyadora va batre el rècord fins aleshores establert. Va ser Rebeca Suárez González que va creuar la línia d’arribada marcant un temps de 0:17:52, una rebaixa de 27 segons respecte a dos anys abans (el 2020 no es va poder fer la cursa per les condicions de pandèmia sanitària). El podi el van completar Marina Burgaya amb un bon temps de 0:17:53 i, en tercera posició, Txell Jarque Pujals, aturant el crono amb 0:18:13. Enguany, com a novetat, també hi havia categoria masculina. El primer guanyador de la Cursa de les Dones va ser per Jofre Roca Rosa amb un temps de 0:16:15, seguit d’Hugo Calvo Carbó, amb un temps de 0:18:05 i, tancant el podi, Pablo Carnero, amb 0:18:14.