MónTerrassa
Rebeca Suárez guanya la Cursa de les dones 2021 de Terrassa

Rebeca Suarez ha estat la guanyadora de la setena edició de la Cursa Eva – Diari Sport, més coneguda com a Cursa de les Dones de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. La jornada ha comptat amb més de 2000 participants que han omplert el Parc dels Catalans -punt de sortida i arribada- amb l’objectiu d’acabar amb la millor marca possible els 5 quilòmetres de recorregut, però sobretot, de col·laborar amb una bona causa. I és que els diners recaptats aniran a parar a l’associació Oncolliga, en la tasca de suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

El traçat de 5.000 metres s’ha iniciat aquest diumenge 3 d’octubre a les deu del matí des de la Rambla d’Egara (alçat carrer Dtor. Cabanes, davant el Parc dels Catalans) en direcció Nord, mateix punt d’arribada. La victòria ha estat per l’atleta Rebeca Suárez González que s’ha imposat amb un temps de 0:17:52, un crono que ha rebaixat la marca aconseguida per Montserrat Estany en l’anterior edició, el 2019, amb un 18:19. El podi l’ha completat l’atleta Marina Burgaya amb un bon temps de 0:17:53 i, en tercera posició, Txell Jarque Pujals, aturant el crono amb 0:18:13. Així doncs, en la cursa d’aquest any els temps registrats han estat molt millors i inferiors, demostrant la qualitat que s’ha pogut veure.

Una de les novetats d’aquest any també ha estat la inclusió d’una categoria masculina. Els homes han pogut, no només participar en l’esdeveniment, sinó també provar-se i competir. L’organització ha decidit aquest canvi motivat per les restriccions que han patit les curses d’atletisme durant tota la pandèmia, les quals s’han suspès i fins fa ben poc no s’han pogut recuperar. D’aquesta manera, els resultats en la categoria masculina han estat: Jofre Roca Rosa ha creuat la línia d’arribada amb un temps de 0:16:15, seguit d’Hugo Calvo Carbó, amb un temps de 0:18:05 i, tancant el podi, Pablo Carnero, amb 0:18:14.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa