MónTerrassa
Carles Sabatés, un dentista del Segle XXI
  • CA
Carles Sabatés al seu despatx | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Carles Sabatés Torres ha treballat a Vic i Campdevànol, ha estudiat a Catalunya, Galícia, Cuba i Estats Units, i ara ha decidit tornar a casa, a Terrassa. El resultat és la Clínica Dental Sabatés, al carrer de Prim 88, local 7 (Parc Segle XXI) [email protected] i 615638179-.

L’alcalde Jordi Ballart va brindar per l’èxit de la Clínica Dental Sabatés | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Carles Sabatés ofereix un tracte personalitzat i de confiança en un ambient comfortable. Un lloc on el benestar del pacient és el més important i on es dona cobertura a totes les especialitats.

Entre els detalls d’aquest nou espai que sorprenen hi ha els televisors. Fins aquí cap novetat, perquè és un aparell que es pot trobar a altres consultes. Però en aquest cas se situen al sostre, i els pacients poden gaudir de la pantalla mentre reben el tractament.

Un dels detalls més impactants, la “tele” al sostre | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La clínica es va inaugurar el 13 de gener, amb la presència de l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i del regidor Amadeu Aguado, entre altres personalitats de la ciutat. Totes les sales es van omplir i els visitants van poder descobrir aquest nou centre de salut modern i amb un disseny del segle XXI.

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart i el regidor Amadeu Aguado amb Carles Sabatés | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

En Carles sempre havia volgut treballar en salut i atenció a les persones, des que era petit, i les opcions eren la Medicina i l’Odontologia. I va triar. “No m’en penedeixo. Faig el que m’agrada, i ara en un lloc propi i situat en un lloc privilegiat de Terrassa”.

Gran ambient el dia de la inauguració | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Llicenciat en Odontologia (a Santiago de Compostel·la) amb màsters en implants (Escola Superior d’Implantologia de Barcelona) i rehabilitació oral (Universitat de Barcelona) aquest jove terrassenc (acaba de fer 41 anys) té entre les seves grans aficions el tir amb arc. Ha estat campió de Catalunya i ha fet podis en campionats estatals.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa