MónTerrassa
Més de trenta candidatures a uns Premis Cambra amb un format totalment nou

Un total de 33 candidatures concorren a la nova edició dels Premis Cambra, que enguany arriben amb un format totalment nou: Se celebraran durant tot el dia 27 d’abril a les instal·lacions de la formació empresarial, que presentaran una Cambra de Comerç “renovada i més oberta que mai”. Des de la Cambra exposen que els premis “gaudeixen de bona salut” i valoren positivament “l’atractiu que conserven”, amb el nombre de participants per sobre de la trentena.

Entre les candidatures hi ha empreses de Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Terrassa, Matadepera i Olesa de Montserrat que opten a un reconeixent en una de les categories obertes a concurs: Internacionalització; Sostenibilitat; Innovació; i la nova categoria Start-up Emergent. Cal recordar que també existeix la categoria Trajectòria Emprenedora, però no està sotmesa a concurs.

Els Premis Cambra mostraran una nova Cambra “renovada i més oberta que mai”. La responsable d’Estratègia i Projecció Institucional, Iolanda Pujol; el director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats; i la responsable de Cambra Business & Working, Transformació Digital i Sostenibilitat, Marianella Pereira | Cristóbal Castro

Un format totalment nou que “no té res a veure amb les anteriors edicions”

Aquesta premis es lliuraran en un format que “no té res a veure amb els premis de l’any passat ni amb les anteriors edicions“, va afirmar el director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats en roda de premsa. El lliurament dels premis s’emmarcarà en una “àmplia jornada d’opinió, reflexió i intercanvi, entorn el món de l’empresa” que s’estructurarà en quatre blocs temàtics, un per cada categoria dels premis.

La jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i s’allargarà fins les onze de la nit. Els tres primers blocs tindran lloc a la Cambra de Terrassa -que preveu acabar les obres de remodelació aquesta Setmana Santa-. Us oferim un recull de fotografies de les obres clicant en aquest enllaç. L’últim bloc serà al Teatre Principal de Terrassa amb un acte de ‘Rock & Business’ de la mà de Josep Coll.

Els Premis Cambra mostraran una nova Cambra “renovada i més oberta que mai” | Cristóbal Castro

Programa dels Premis Cambra 2023 

  • 9:30h – 11:15h. Espai d’Internacionalització. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Internacionalització’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • 12:30h – 14:30h. Presentació institucional de la Cambra B&W. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Trajectòria Empresarial’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • 17:00h – 18:30h. Espai Sostenibilitat i Innovació. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Sostenibilitat’ i del ‘Premi Cambra 2023 a la Innovació’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa. 
  • 20:00h – 23:00h. Espai Emprenedoria. Exposició de candidatures finalistes, votació pública i lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Start Up Emergent’. Show ‘Rock & Business’ de Josep Coll. Lloc: Teatre Principal de Terrassa.

Els ponents seran Josep Coll, Raimón Cortada, Mar Galtés i Antonio Llarden.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa