MónTerrassa
Toyota se suma al Gran Recapte d’Aliments
x
Els treballadors de Toyota Orient Cars, han participat al Gran Recapte d’Aliments | TOYOTA

El concessionari terrasenc Toyota Orient Cars, amb presència a les poblacions de Terrassa i Rubí, va engegar una nova acció anomenada ‘PROACE Solidària’, campanya de responsabilitat social impulsada per tota la xarxa de concessionaris Toyota. Els diferents treballadors, i alguns clients del concessionari que s’hi van sumar, van col·laborar en una acció que es va dur a terme en les instal·lacions de Terrassa des del passat 11 de febrer fins al 23 de febrer. La companyia ha animat als empleats i clients a omplir d’aliments la zona de càrrega d’una Toyota PROACE, un repte que s’ha superat amb èxit en recollir més de 100 quilos de menjar -repartits en 15 caixes- en les dues setmanes que ha durat la campanya.

En les més de quinze caixes que s’han lliurat al Banc d’Aliments de Barcelona, a través de la Fundació Busquets, hi havia tot tipus d’aliments: des d’arròs, pasta, sucre, oli, llegums, conserves… fins a fruita seca i aliments infantils. Aquests aliments seran distribuïts gratuïtament a les diferents entitats assistencials de Terrassa. En total, més de 50 racions de menjar seran repartides entre les persones més desfavorides gràcies al total d’aquesta donació. El concessionari de Terrassa vol contribuir positivament a la societat i, per això, ha llançat aquesta acció que permet conscienciar tant als propis empleats de la companyia com als seus clients, sobre la importància d’ajudar a les persones que estan passant per una mala situació.

Toyota Orient Cars pertany al grup d’automoció terrassenc, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa