MónTerrassa
Terrassa oferirà vals a meitat de preu per impulsar el comerç per Nadal
  • CA

Terrassa aposta per dues iniciatives per fomentar el comerç durant les festes nadalenques d’enguany: S’oferirà vals d’aparcament gratuïts i vals de compra a meitat de preu que es podran bescanviar a establiments que s’adhereixin a la campanya. Aquestes iniciatives volen impulsar l’activitat econòmica i fomentar el consum local, dinamitzant-lo i promocionant la seva qualitat, tal i com han expressat l’alcalde Jordi Ballart i comerciants de la ciutat durant la presentació de la campanya de Nadal aquest matí.

“Terrassa Val molt” és el nom de la campanya per fomentar els vals de descompte entre la ciutadania, una iniciativa de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa que van anunciar que estaven preparant conjuntament a finals d’octubre. A partir del 5 de desembre, es podran adquirir vals de compra a meitat de preu: Per 2,5€ s’obtindrà un val de 5€ i per 5€ s’obtindrà un de 10€. Aquests vals es podran gastar als comerços i serveis adherits a la campanya.

“El comerç és una activitat del tot necessària per la ciutat. El comerç lliga la ciutat, la fa atractiva, sostenible i habitable” ha expressat Ramón Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, qui creu que aquestes iniciatives beneficiarà el comerç de proximitat.

S’oferiran vals d’aparcament gratuït per mitja hora

A més a més, Terrassa també distribuirà “vals d’aparcament gratuït per mitja hora” i que es distribuiran des dels comerços, que tot i el context de crisi d’enguany, encaren les festes de Nadal “amb il·lusió”, afirma Xavier Linarés, comerciant i president de Terrassa Centre.

Activitats de dinamització a comerços de Terrassa

A més de les promocions especials, també es podà gaudir de les activitats de dinamització que organitzen les diferents associacions, com el Calendari d’Advent a TerrassaCentre; el joc dels caganers a TerrassaCentre i al Mercat de la Independència; la gimcana del còmic als comerços de Sant Pere Nord; un sorteig d’una panera a Ca n’Anglada – El Tomb, una gimcana pels comerços del Roc Blanc o un concurs de decoració nadalenca a La Maurina.

Cal recordar també que el comerç de la ciutat disposa de festius d’obertura autoritzada durant la campanya de Nadal. Aquests son el 27 de novembre, el 8, 11 i 18 de desembre, i el 8 de gener.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa