MónTerrassa
Terrassa viurà un Nadal amb més llum, música, comerç i activitats

Terrassa ja respira ambient nadalenc. En els propers dies, la ciutat s’endinsarà en una campanya de Nadal que enguany aposta per més llums, més comerç, més música i més activitats. Amb el missatge “La pau, el nostre desig de Nadal”, enguany es reforça l’aposta per les tradicions i per l’extensió de propostes nadalenques a tots els districtes de la ciutat. La campanya s’ha presentat en un gran acte a la Nova Jazz Cava, conduït per la periodista Noemí Prous, amb l’alcalde Jordi Ballart i agents socioeconòmics i culturals de la ciutat que participen en l’organització i la dinamització del programa d’enguany.

Enguany no hi faltaran “els tres ingredients principals de la formula terrassenca del Nadal: la màgia, la tradició i la innovació”, ha expressat l’alcalde. En els propers dies els terrassencs podran tornar a gaudir del pessebre, els “trenets”, les fires de Sant Llúcia i la Fira d’Hivern -que enguany es trasllada a la plaça Vella-, la pista de gel, dos grans arbres, el quinto i un munt d’activitats musicals i culturals.

Més de 900 punts d’enllumenat a Terrassa

Una de les principals accions de la campanya són els 900 punts de llums repartits pels districtes de la ciutat, ampliant el nombre de barris amb il·luminació nadalenca. Es mantindran els set rètols lluminosos amb el nom de Terrassa i les xemeneies més representatives de la ciutat comptaran amb un enllumenat especial. A més a més, hi haurà diversos elements ornamentals 3D de grans dimensions repartits a diversos indrets de la ciutat, com pingüins, una marmota o un ós. Addicionalment, la ciutat compta enguany amb dos avets: un nou a la Rambla de Francesc Macià i el ja mític arbre al Raval de Montserrat, on enguany també es trobarà ubicat el pessebre.

Vals de descompte i d’aparcaments per dinamitzar el comerç

Una altra part fonamental de la campanya és la dinamització del comerç, que enfronta el Nadal amb molta il·lusió i desitja tenir “moltes vendes”. Per fer-ho, es distribuiran vals d’aparcaments gratuïts que es repartiran als comerços i vals de descompte en tots els comerços de la ciutat.

Mantenint vives les tradicions nedalenques

El teixit sociocultural de la ciutat mantindrà vives les tradicions. Per exemple, els Pastorets, que enguany sumen la nova proposta de Pam Teatre i Qollunaka al Casal de Sant Pere; diverses sessions de Quinto i l’Home dels Nassos per acomiadar l’any.

Els més petits també podran gaudir d’esports, contes i jocs al Parc de Sant Jordi des del 29 de desembre fins al 4 de gener amb una nova edició del Juguem+. A més, el Patge Xiu-Xiu els rebrà a partir del 26 de desembre fins al 4 de gener, dos dies abans de viure la cavalcada dels Reis d’Orient.

El cant coral com a banda sonora

A més a més, el cant coral posarà la banda sonora a totes aquestes activitats amb més grups participants i més actuacions programades. Unes actuacions que començaran dissabte durant l’acte d’encesa d’enllumenat i la inauguració del Pessebre amb una cantada conjunta de diferents corals on es donaran cita més de 100 cantaires.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa