MónTerrassa
Pastisart compra el negoci de brioxeria de Cerealto Siro Foods
  • CA
La fàbrica d'El Espinar venuda per Cerealto Siro Foods
La fàbrica d’El Espinar venuda per Cerealto Siro Foods | CEREALTO SIRO FOODS

!--akiadsense-->

Cerealto Siro Foods ha aconseguit un acord per a vendre d’una banda el negoci de brioixeria de forn i, concretament, la fàbrica localitzada a El Espinar (Segòvia), a l’empresa de Terrassa Pastisart, i per l’altre, el negoci d’alimentació infantil i, per tant, la fàbrica de Benavente que té a Portugal, al líder belga en aquest segment Belourthe, segons ha informat la companyia sense revelar l’import de la transacció. En tots dos casos, la signatura ha assegurat el manteniment de l’ocupació i les condicions laborals de la plantilla en tots dos centres de treball, que en el cas del Espinar ascendeix a al voltant de 148 persones.

Per a Núria Betriu, directora general de Pastisart, “l’adquisició de la planta del Espinar encaixa amb el pla estratègic de Pastisart per a consolidar-se com el referent de la brioixeria de qualitat a l’Estat i amb l’alta penetració internacional. La compra del centre suposa augmentar la capacitat productiva de la companyia, ampliar la gamma de productes per a tots els clients nacionals i internacionals i continuar apostant per la qualitat, la innovació i l’orientació al client”.

Segons Cerealto Siro Foods, el suport de Mercadona i el seu compromís amb els nous operadors de la marca Hacendado, sempre dins de la garantia de qualitat, eficiència i innovació, està sent un factor clau per a tancar l’operació amb èxit. Cerealto Siro Foods presenta una facturació consolidada de més de 600 milions d’euros, compte actualment amb un equip de més de 5.000 persones i una producció superior a 400.000 tones anuals, en 17 centres de producció situats a Espanya, Portugal, Itàlia, Regne Unit i Mèxic, a més d’un equip local als EUA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa