MónTerrassa
Marescar Motor rep el premi Retailer Excellence 2017
  • CA
Agustín Martín, president de Toyota Espanya lliurant el premi a Carlos Solano, president de CSM Grup Vallés | CSM Grup Vallés

!--akiadsense-->

Marescar Motor, Concessionari Oficial Toyota a Mataró, pertanyent al grup egarenc d’automoció CSM Grup

Vallès, ha estat guardonat amb el reconeixement Retailer Excellence 2017. Aquest premi reconeix l’excel·lència de gestió global del concessionari a nivell estatal juntament amb la millor experiència de compra i servei, segons les opinions recollides durant tot l’any pels seus clients.

El reconeixement de Toyota a Marescar Motor, Concessionari Oficial de la marca a Mataró, va ser lliurat el passat dia 19 de gener en la Convenció Anual de Concessionaris celebrada a Madrid. Agustín Martín, president de Toyota Espanya, va remarcar “la importància del reconeixement dels nostres clients des de la seva experiència, tant en la compra com en el servei posventa, així com la qualitat dels nostres processos i instal·lacions”.

Per la seva banda, Carlos Solano, president del Grup CSM, va afirmar que “aquest premi és un reconeixement al nostre treball diari, on el nostre compromís és oferir sempre una experiència fàcil i honesta mitjançant un equip professional, jove i dinàmic que marqui la diferència i que ens permeti obtenir la confiança i recomanació dels nostres clients”. Aquest guardó suma un nou èxit per al grup d’automoció egarenc, CSM Grup Vallès, que representa als concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa