MónTerrassa
L’empresa Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa
  • CA

La marca d’alimentació per a gossos Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa. L’empresa aterra a la nostra ciutat amb la inauguració de les seves noves instal·lacions de més de 3.000 metres quadrats que serviran per ampliar la seva capacitat productiva i continuar amb els seus plans de creixement i expansió.

La marca va facturar més de 3 milions d’euros l’any 2021 i va fabricar més de 30.000 envasos diaris. Enaguny, l’empresa preveu quadruplicar la facturació aquest any fins arribar als 12 milions d’euros. Actualment hi ha un total de 100 persones treballant per l’empresa, però esperen acabar l’any duplicant la xifra de la seva plantilla, fins als 200 empleats.

L’empresa Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa | Dofgy Diet

Dogfy Diet ja opera a l’Estat espanyol i a França, però ara té l’objectiu d’augmentar la seva capacitat exportadora i preveu començar a operar a Alemanya i Itàlia al segon semestre d’aquest any. “Volem aconseguir que l’alimentació per a gossos evolucioni de l’ultra processat al menjar cuinat, una transició similar a la que hi ha hagut en alguns llocs en la dieta de les persones”, ha dit el conseller delegat de la companyia Gonzalo Noy.

Noy i el seu company Sergi Font son els fundadors d’aquesta empresa catalana, creada l’any 2019 i radicada a El Papiol. Ara, ja compten amb un nou centre el polígon industrial de Santa Margarida I de Terrassa. Avui dia, la firma elabora 8 tones de menjar al dia, el que es tradueix en que elabora el menjar d’aproximadament uns 15.000 gossos, i espera triplicar aquesta xifra enguany.

L’empresa Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa | Dofgy Diet

Dogfy Diet basa el seu model de negoci a través d’una subscripció mensual. Cada client paga una cuota al mes, personalitzada en cada cas, i rep una entrega de menjar mensual dividida en racions diàries congelades, cuinades i preparades per experts a mida per a cada gos, a base de pollastre, bou o salmó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa