MónTerrassa
Dogfy Diet gairebé quadruplica la facturació el 2022 assolint més d’11 MEUR
  • CA

L’empresa terrassenca Dogfy Diet ha tancat l’any gairebé quadruplicant la seva facturació: ha assolit una facturació de més d’11 milions d’euros aquest 2022, el seu tercer any d’activitat, mentre que l’any 2021 va ser de 3 milions d’euros. L’empresa, dedicada al menjar cuinat per gossos basada en un model de subscripció mensual i liderada per Gonzalo Noy i Sergi Font, ja ha avançat en un comunicat que anticipa bons resultats de cara l’any 2023: Calculen assolir una facturació de 27 milions d’euros.

L’start-up ha alimentat aproximadament uns 30.000 gossos al dia al llarg d’aquest any, el que suposa elaborar 15 tones de menjar al dia. Pronostiquen, de cara a finals de 2023, una producció diària de 45 tones de menjar. A més, ha tancat l’any amb 220 treballadors ubicats principalment a l’Estat espanyol, però també a França i Itàlia -mercats on va començar a operar aquest mateix any- i esperen superar els 300 treballadors al llarg d’aquest any.

L’empresa Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa | Dofgy Diet

Objectiu de Dogfy Diet: Ser el referent de menjar cuinat per a gossos a Europa

També han triplicat la xifra de clients, fins arribar a més de 30.000 clients actualment. D’aquests, el 80% provenen de l’Estat espanyol i el 20% entre França i Itàlia, però preveuen que el 2023, el 40% dels seus clients provendran dels mercats internacionals. Això és en part, a l’objectiu d’expandir el model de negoci a nous països europeus per convertir-se “en l’empresa referent de menjar cuinat per a gossos a tota Europa, després d’aconseguir-ho ja a Espanya i a Itàlia“, exposen.

L’empresa Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa | Dofgy Diet

“El 2023 llançarem nous productes -menús, snacks i complements d’aliments, entre altres- i tenim com objectiu incrementar la nostra presència internacional a nous mercats, com Portugal, a més de seguir liderant i d’escalar Espanya, Itàlia, i França”, explica Noy, co-CEO de la companyia.

Dogfy Diet estrenarà una nova nau a Terrassa

Dogfy Diet també inaugurarà una nova nau de ‘picking’ a Terrassa. Es tracta d’un nau totalment automatitzada, que servirà per separar les àrees de producció i de picking, i que comptarà amb 10.000 m2 aproximadament. La fàbrica central, ubicada al carrer de Finisterre 20 de Terrassa i amb 3.000 m2, “s’està quedant petita pel creixement que estem tenint”. Esperen que aquesta nova nau de picking “ens ajudi a aconseguir l’objectiu de facturar més de 50 milions entre 2024 i 2025”.

Oficines de l’empresa Dogfy Diet, que elabora menjar personalitzat, sa, equilibrat i 100% natural per gossos | Mireia Comas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa