MónTerrassa
Cecot exposa la prestació de serveis a pimes a l’agència croata Hamag-bicro

La patronal Cecot ha compartit avui divendres els coneixements i expertesa en l’àmbit d’emprenedoria a Hamag-Bicro, l’agència governamental croata de referència en el suport a les pimes. Més de seixanta membres de la delegació croata han participat a la jornada, on la patronal ha presentat els serveis que presten a les pimes i eines com Reempresa, el Kit Digital, projectes com Helpempresa, el Connect in per internacionalització o l’Oficina de Finançament.

Hamab-Bicro implementa un projecte finançat per la UE – BOND – Business Organizations Network Development, amb l’objectiu de “reforçar l’oferta de serveis professionals per a emprenedors a Croàcia a través de l’organització empresarial en xarxa”, informen. L’agència va identificar Barcelona i la Cecot com un pol de generació d’iniciatives orientades a l’atenció i el suport a les pimes i els va sol·licitar-nos la presentació dels serveis que presenten.

En aquest sentit, el secretari general de la Cecot, Oriol Alba, ha emfatitzat el treball en xarxa “com una línia que la Cecot integra a qualsevol dels seus plantejaments”. Al llarg de la trobada s’ha presentat el programa del Kit Digital impulsat per Govern amb fons Next Generation, l’Oficina de finançament de la Cecot, el servei Connect in i Helpempresa.

Hamag-bicro, un motiu de motivació positiu per a la patronal

“La seva petició, més enllà de sorprendre’ns positivament, ha estat un factor de motivació per tot l’equip que treballem a diari”, explica Laura Sallent, directora del departament d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de la patronal catalana.

Des de la patronal es valora positivament l’experiència perquè “més enllà de compartir amb tercers experiències i aprenentatges en relació a la prestació de serveis a pimes, ens ha ajudat a qüestionar-nos aspectes de millora mitjançant les preguntes, reflexions o dubtes”.

Més sobre Hamag-Bicro

HAMAG-BICRO presta especial atenció al desenvolupament de l’ecosistema nacional croat de suport a les petites i mitjanes empreses i treballa activament per connectar institucions de suport a emprenedors de tota Croàcia per augmentar el seu nivell de coneixements i habilitats i assessorar millor els seus clients.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa