MónTerrassa
Cecot insereix laboralment tots els participants al programa 30 Plus

El Programa 30Plus ha aconseguit la inserció laboral de totes les persones que han participat en aquesta sisena edició. En total, setze persones desocupades de més de 30 anys han obtingut un contracte laboral d’entre sis i nou mesos. L’objectiu del programa, impulsat per la patronal Cecot i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal, és, precisament, oferir a persones sense feina de més de 30 anys un assessorament, orientació i formació específica per a aconseguir un lloc de treball.

En aquesta sisena edició, s’ha prioritzat la inserció laboral de col·lectius amb dificultats: persones aturades de llarga durada i les persones treballadores majors de 45 anys. “Cal tenir present que, l’atur de llarga durada i l’edat son un dels factors que dificulten més la inserció laboral dels aturats”, afirma la directora de Cecot Formació i Desenvolupament, Eulàlia Martínez Puig.

Més del 70% dels participants continuen treballant a l’empresa

Els participants d’aquesta edició, el 82% dones i 18% homes. En referència a convocatòries anteriors, els resultats obtinguts han estat molt favorables ja que més del 70% de les persones participants han continuat treballant a l’empresa després de finalitzar el periode que dura la subvenció en el marc del programa. “Aquests bons resultats son els que ens anima a l’equip d’orientadors, formadors i tècnic a continuar apostant per continuar impulsant el Programa 30Plus”, reitera Martínez.

Com participar al programa 30 Plus?

Per a participar en aquest projecte, les persones destinatàries han hagut d’estar inscrites a l’oficina de treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades i complir els requisits legals per poder formalitzar un contracte de treball.

Respecte a les empreses que han contractat a participants del Programa 30 Plus, rebran una subvenció equivalent al Salari Mínim Interprofessional durant els 6/9 mesos de contracte i tindran professionals formats en relació al lloc de treball a cobrir. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa