MónTerrassa
Cau un primer premi de Loteria Nacional a Terrassa

El sorteig de la Loteria Nacional celebrat aquest dijous, 26 de maig, ha deixat un primer premi a Terrassa. Segons la informació facilitada per Loterías y Apuestas del Estado, el bombo ha donat com a guanyador el número 71.408, i un dels bitllets ha anat a parar a l’administració número 5, corresponent a la ubicació al Raval de Montserrat, número 52, al barri del Centre de Terrassa. El bitllet ha estat premiat amb la quantitat de 300 mil euros. El reintegrament són el 8, 4 i 1.

Aquest primer número no ha estat l’únic que s’ha validat. A la localitat d’Ibi (Alacant) i a Madrid ciutat també hi ha hagut dues persones afortunades que s’embutxacaran els 300 mil euros. El sorteig també ha tingut diversos premiats en la categoria de Segon Premi, valorat en 60 mil euros al bitllet. Només un dels bitllets consignats, però, ha estat a Catalunya. En concret, al municipi de Badalona. País Basc, Galícia, Illes Balears, Canàries, Andalusia, País Valencià i Madrid, han estat les altres comunitats on ha anat a parar el número 10.654.

Altres premis

No és pas la primera vegada que l’administració del Raval ha repartit alegria en el sorteig corresponent a la Loteria Nacional. El setembre de l’any passat, el dia 11, es va validar un bitllet corresponent amb el número 18.309. Corresponia a un segon premi. La butlleta tenia un premi 120 mil euros al número.

També a Terrassa hem tingut sort aquest mateix 2022. La pluja d’euros va ser el passat 10 de març a càrrec de l’administració número 13, ubicada al centre comercial Carrefour de l’autopista C-58. Es va repartir un bitllet valorat en 300 mil euros al número. Al 2021, la ciutat va veure com també es repartien 150 mil euros al barri de Les Arenes, la Grípia Can Montllor en un sorteig extraordinari i, curiosament, al mateix dia també es distribuïa un bitllet del segon premi al barri del Roc Blanc.

Primer Premi a l’administració del Raval de Terrassa | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa