MónTerrassa
Cau un segon premi de la Loteria Nacional a Terrassa
  • CA

Una part del segon premi de la Loteria Nacional ha tocat a Terrassa. En el sorteig d’aquest dissabte, 11 de setembre, s’ha validat un bitllet amb el número 18.309 a l’administració número 5, ubicada al Raval de Montserrat, 52, al Centre de la ciutat. La butlleta té un premi 120 mil euros al número. El segon premi ha estat ben repartit i també s’han venut números a administracions d’Arcos de la Frontera, Isla Cristina, Pouales del Hoyo, Badalona, Fuenlabrada, Madrid, Villamantilla, La Orotava i Reus. L’esdeveniment ha tingut lloc a les 13:00 hores al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l’Estat per un sistema de bombos múltiples

En el sorteig d’aquest dissabte el primer premi ha reicagut en el número 08912, el qual està dotat amb un premi de 600 mil euros cada número. En aquest cas, els municipis beneficiats han estat Huérto de Santillán, Frailes, Sevilla, Vitoria-Gasteiz, Arriondas, Tarancón -en dos administracions diferents- i El Espinar.

Els reintegraments són els números 2, 4 i 9.

Altres sorteigs de la Loteria Nacional amb premi a Terrassa

La darrera vegada que havia tocat a Terrassa un sorteig de la Loteria Nacional -en aquell cas extraordinari- va ser el passat 10 de juliol, quan un primer premi de 150 mil euros a Les Arenes, la Grípia i Can Montllor. Però no va ser l’únic recollit el mateix dia, ja que el segon premi del mateix sorteig també va tenir una butlleta guanyadora a l’administració del carrer Pablo Iglesias, al barri de Roc Blanc.

Recordem però que la mateixa administració del Raval de Montserrat, al costat del Mercat de la Independència, va poder celebrar el desembre de l’any passat el repartiment d’un tercer premi del sorteig nadalenc. Aleshores, el número agraciat amb 50 mil euros cada dècim va ser el 52.472. I en total se’n van vendre 10 dècims, per tant, es van arribar a repartir 500 mil euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa