MónTerrassa
Eufòria total a l’administració del Raval de Terrassa pel Tercer Premi
L'administració del Raval ha venut el tercer premi
L’administració del Raval ha venut el tercer premi | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Han passat només 30 segons des que s’ha dit el número del Tercer Premi que ja ens ha començat a sonar el telèfon“, explica Dolors Aguilar a Món Terrassa l’encarregada de l’administració de loteria ubicada al Raval de Montserrat, a tocar del Mercat de la Independència. “Estàvem escoltant el sorteig per la ràdio, com cada any fem, amb la llista de números que hem venut al costat, i quan han començat a dir-lo he pensat, aquest el tenim! I sí!”, exclama. El número agraciat amb 50 mil euros cada dècim ha estat el 52.472. En total s’han venut 10 dècims i per tant s’han repartit 500 mil euros.

Ens fa molta il·lusió perquè és la primera vegada que repartim un premi gran de la Loteria Nacional. Molt, molt contents“, subratlla Aguilar que explica que pocs minuts després de conèixer-se el número premiat ja s’ha presentat a la loteria un dels guanyadors. Era un client habitual que tenia un dècim. “Creiem que les persones que tenen aquest número el van comprar ja fa temps”, raona.

Aquest any, des de la loteria patien per si es produïa una gran baixada en les vendes. No ha estat així. “Nosaltres, particularment, estem molt contents perquè les vendes han baixat molt poc, molt menys del que ens esperàvem. I amb aquest Tercer Premi ja és eufòria total”, ha sentenciat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa